Μήνυμα προέδρου του ΔΣ

0

Συγγραφέας: ΕΙΡΗΝΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ | Κατηγορία Σύλλογος Γονέων | , στις 04-12-2014

Αγαπητοί γονείς ,

Στις 14-11-2014 έγιναν οι εκλογές όπου αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας .

Σκοπός αυτού του θεσμού είναι να βοηθάει και να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές, δασκάλους και γονείς. Αν επισκεφθείτε τον χώρο του σχολείου ή αν ρωτήσετε τους δασκάλους, ή και τα δικά σας παιδιά θα διαπιστώσετε πόσα πολλά προβλήματα περιμένουν την λύση τους.

Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ένα χώρο με τα λιγότερο δυνατόν προβλήματα, ένα χώρο που θα παράγει πολιτισμό(με ότι περιέχει η λέξη πολιτισμός, καθαριότητα και τάξη, ευχάριστο περιβάλλον για μαθητές και εργαζόμενους, μάθηση και νέες τεχνολογίες).

Γνωρίζετε όμως πως για να επιτευχθούν τα παραπάνω χρειάζονται λεφτά και εργασία  .

Τα έσοδα λοιπόν του συλλόγου διαθέτονται αποκλειστικά και εξ’ ολοκλήρου για αυτόν τον σκοπό, τα οποία προέρχονται από τις συνδρομές των γονέων (20 ευρώ) και από τις άλλες δραστηριότητες του συλλόγου ( εκδηλώσεις , ημερολόγια, πάρτυ, κ.α.).

Οτιδήποτε λοιπόν δίνεται από εσάς θα επιστρέφει πίσω στο κάθε παιδί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και σας διαβεβαιώνω πως μοναδική φροντίδα μας και σκοπός θα είναι τα δικά σας λεφτά να αποδίδουν πολλαπλασιαστικά .

Πέραν όμως αυτού χρειαζόμαστε και την συμμετοχή σας γιατί έτσι θα προλάβουμε να κάνουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεται το σχολείο μας σε πολύ λιγότερο χρόνο και όχι να το αναβάλουμε για το αύριο.

Το σχολείο είναι το δικό μας σπίτι και θυμηθείτε όλοι τις προσωπικές σας εμπειρίες τότε που ήμασταν όλοι παιδιά .

Ας δώσουμε λοιπόν όλοι ότι καλύτερο από τον εαυτό μας, για να έχουν τα δικά μας παιδιά αύριο, τις καλύτερες αναμνήσεις για έναν χώρο που τους σεβόταν, τους αγκάλιαζε και τους συμπαραστεκόταν.

Εμείς θα το επιδιώξουμε !

Εσείς?

Με εκτίμηση

Κλαδίτης Νίκος

**Γίνεται φίλοι στο Face book στην σελίδα: Σύλλογος-Γονέων-Δημοτικού-Σχολείου-Παραδεισίου-Ρόδου για να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που μας αφορούν.

**Το τηλέφωνο μου είναι ανοιχτό για οτιδήποτε θελήσετε; 6976905897

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση