Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 – Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών Δημοτικού ” Αριστοτέλης 2023″
Την Πέμπτη 23 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού “Αριστοτέλης 2023” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών/Τμήμα Φυσικής και της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση, για το σχολικό έτος 2022-2023.
Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί της Ε΄ και Στ΄ τάξης στη συνέχεια έλεγξαν τα γραπτά, σύμφωνα με οδηγίες που δόθηκαν και έβγαλαν τα αποτελέσματα.
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών, στάλθηκαν στους διοργανωτές τα γραπτά που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία.
Τέλος δόθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες Έπαινοι συμμετοχής, Βραβεία Αριστείας και Εύφημος Μνεία.