ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κατηγορία Γενικά | , στις 26-10-2020

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27/10/2020 θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου εντός των τάξεων από τις 8:15 έως τις 9:40.

Οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες και των δύο εθνικών εορτών, πρέπει να είναι παρόντες αφού την ημέρα αυτή θα τους παραδοθεί η σημαία.

Η αποχώρηση των μαθητών του Πρωινού και Ολοήμερου Προγράμματος θα γίνει στις 9:45.

Για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις, αλλά θα εκπροσωπηθεί το Σχολείο μας από τη σημαιοφόρο της Στ΄Τάξης στις εορταστικές εκδηλώσεις (Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων).

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 9:40 η σημαιοφόρος και η δασκάλα της ΣΤ΄Τάξης κ.Χριστοπούλου Μαριαλέτα θα βρίσκονται στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής για  να παρακολουθήσουν τη δοξολογία στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Μνημοσύνης στην πλατεία, μπροστά από στην ΕΣΤΙΑ Ν.Σμύρνης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Δ΄ , Ε΄ ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΕΩΝ

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κατηγορία Γενικά | , στις 12-10-2020

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι οι γονείς των Δ΄και Ε΄ τάξεων θα ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους την Πέμπτη 15/10/2020 και ώρα 16:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν δώσει οι εκπαιδευτικοί των τάξεων στους μαθητές.

Οι γονείς της ΣΤ΄ τάξης θα ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους την Τετάρτη 21/10/2020 και ώρα 16:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί στους μαθητές.

Παρακαλούμε να προσέλθετε τις ώρες που σας δόθηκαν και φορώντας προστατευτική μάσκα. Η ενημέρωση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και για τον λόγο αυτό σε περίπτωση βροχής θα αναβληθεί.

Σας ευχαριστούμε

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ – ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κατηγορία Γενικά | , στις 05-10-2020Λήψη αρχείου

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων