Τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα

0

Συγγραφέας: 3ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ | Κατηγορία Γενικά, Επισκέψεις | , στις 07-03-2024

Tα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης, μαζί με τους συνοδούς γονείς τους, επισκέφτηκαν για ένα τριήμερο την Αθήνα, με ευκαιρία την πρόσκληση του προέδρου της Βουλής για επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.

Η εκδρομή κύλησε θαυμάσια, με πρώτη στάση το Αττικό Πάρκο και το βράδυ τα παιδιά της έκτης δημιούργησαν μια θαυμάσια ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο με τα τραγούδια τους με συνοδεία κιθάρας από τη μουσικό μας κα Κυριακή, αλλά και το φλάουτο της Μαρίας.

Την επόμενη ημέρα επισκεφθήκαμε το Μουσείο της Ακρόπολης, τον Παρθενώνα, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Μέγαρο Μαξίμου, το Ζάππειο, την οδό Ερμού, το Μοναστηράκι. Η βραδιά έκλεισε με τρελό γλέντι σε ταβέρνα, όπου πολλοί και πολλές επέδειξαν κορυφαίες χορευτικές ικανότητες.

Την τρίτη μέρα επισκεφθήκαμε τη Βουλή, μας έγινε ξενάγηση και ενημέρωση στο εσωτερικό της. Ήταν μια εμπειρία ζωής, διότι δεν έχει ο καθένας δικαίωμα να επισκεφτεί την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, παρά μόνο τα θεωρεία. Συνεχίσαμε στο σύμπλεγμα του Ιδρύματος ΝΙΑΡΧΟΣ και από εκεί πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Όλοι οι παράγοντες της εκδρομής συντονίστηκαν θαυμάσια, τα παιδιά, οι γονείς, το πρακτορείο Ηρόδοτος, ο συνοδός της εκδρομής κ. Νίκος, ο οδηγός μας κ. Σάκης, οι ξεναγοί μας σε Μουσείο και Ακρόπολη. Ο διευθυντής και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί κκ Μακρής και Φενέρη ευχαριστούν όλους τους παραπάνω για την πετυχημένη έκβαση της εκδρομής.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση