Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων (2019-20)

0

Συγγραφέας: 3ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ | Κατηγορία Επισκέψεις | , στις 04-02-2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3ήμερη εκδρομή των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων από τις 31/1 έως και τις 2/2/2020.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους και στην Έκθεση Ιστορικών Αντικειμένων της Βουλής, να μάθουν σημαντικά στοιχεία για την ιστορία του κτηρίου και τις παλαιότερες χρήσεις του και να επισκεφτούν και άλλους χώρους ιστορικού και πολιτιστικού και καθημερινού ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας, όπως το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Αττικό Πάρκο, το ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος και το Μετρό.

Όλα κύλησαν ομαλά χάρη στην άψογη συμπεριφορά και συνεργασία των εκδρομέων μαθητών και συνοδών γονιών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Τα ευχαριστήριά μας στο Τουριστικό Πρακτορείο Go Bus και προσωπικά στον κ. Αρθούρο για την άψογη διοργάνωση. Ευχαριστούμε και τον υποδιευθυντή κ. Γιάννη Μακρή που ως αρχηγός της εκδρομής έκανε το καλύτερο δυνατό για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, σε συνεργασία με τις συνοδούς εκπαιδευτικούς κα Αναστασία Δημητριάδου και Μαρία Πατσιοδήμου.

          

   

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση