Οι μαθητές της Δ’ τάξης γνωρίζουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα (2019-20)

0

Συγγραφέας: 3ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ | Κατηγορία Επισκέψεις | , στις 26-02-2020

Την Τρίτη 25-2-2020 οι μαθητές της Δ’ τάξης επισκέφτηκαν τους “Μικρούς Ήρωες” και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είχε στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Αποκριά στην αυλή του σχολείου μας (2019-20)

0

Συγγραφέας: 3ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ | Κατηγορία Εκδηλώσεις | , στις 24-02-2020

Την Παρασκευή 21/2/2020, τις 2 τελευταίες ώρες, οι μαθητές του σχολείου μας ντυμένοι καρναβάλια χόρεψαν, τραγούδησαν και γλέντησαν στους ρυθμούς αποκριάτικης και παραδοσιακής  μουσικής. Η αυλή μας γέμισε σερπαντίνες, μπαλόνια και χαρούμενες φωνές. Φυσικά δεν έλειψαν τα σουβλάκια και οι χυμοί που κέρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και τους ευχαριστούμε πολύ! Και του χρόνου…

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων (2019-20)

0

Συγγραφέας: 3ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ | Κατηγορία Επισκέψεις | , στις 04-02-2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3ήμερη εκδρομή των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων από τις 31/1 έως και τις 2/2/2020.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους και στην Έκθεση Ιστορικών Αντικειμένων της Βουλής, να μάθουν σημαντικά στοιχεία για την ιστορία του κτηρίου και τις παλαιότερες χρήσεις του και να επισκεφτούν και άλλους χώρους ιστορικού και πολιτιστικού και καθημερινού ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας, όπως το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Αττικό Πάρκο, το ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος και το Μετρό.

Όλα κύλησαν ομαλά χάρη στην άψογη συμπεριφορά και συνεργασία των εκδρομέων μαθητών και συνοδών γονιών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Τα ευχαριστήριά μας στο Τουριστικό Πρακτορείο Go Bus και προσωπικά στον κ. Αρθούρο για την άψογη διοργάνωση. Ευχαριστούμε και τον υποδιευθυντή κ. Γιάννη Μακρή που ως αρχηγός της εκδρομής έκανε το καλύτερο δυνατό για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, σε συνεργασία με τις συνοδούς εκπαιδευτικούς κα Αναστασία Δημητριάδου και Μαρία Πατσιοδήμου.

          

   

 

 

 

11 Φεβρουαρίου – Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (2019-20)

0

Συγγραφέας: 3ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ | Κατηγορία Γενικά | , στις 01-02-2020

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Στόχος είναι το μήνυμα της φετινής Ημέρας «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» να φτάσει παντού. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία δημιουργικά, υπεύθυνα, με σεβασμό και με κριτική σκέψη.

Παιδιά και νέοι μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργηθεί ένα καλύτερο διαδίκτυο με το να είναι ευγενικοί και να σέβονται τους άλλους ψηφιακούς χρήστες, προστατεύοντας την διαδικτυακή τους φήμη (και των υπολοίπων) και εξερευνώντας ευκαιρίες για δημιουργική διαδικτυακή συμπεριφορά.

Με αυτή την αφορμή οι μαθητές του σχολείου μας, αφού παρακολουθήσουν σχετικά βίντεο και παρουσιάσεις, θα απαντήσουν σε ερωτηματολόγια που αφορούν την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Για θέματα Ασφαλούς Διαδικτύου μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα saferinternet4kids.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση