Feed
Άρθρα
Σχόλια

Παρασκευή, τελευταία μέρα της εβδομάδας σήμερα και το σχολείο μας επισκέφτηκε το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη.

Το Μουσείο άνοιξε ξανά τις πύλες του για το κοινό και την εκπαιδευτική κοινότητα μετά από 8 μήνες εργασιών ενεργειακής και ψηφιακής αναβάθμισης, προσφέροντάς πλέον στους/στις επισκέπτες/τριές μια εμπλουτισμένη μουσειακή εμπειρία με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξενάγηση στις ψηφιακές εκπαιδευτικές εφαρμογές που είναι ειδικά σχεδιασμένες για την ψυχαγωγία και την πληροφόρηση των παιδιών σχετικά με τη ζωή και το έργο του Νίκου Καζαντζάκη. Επιπλέον, περιηγήθηκαν στην απτική διαδρομή του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα προσβασιμότητας των ατόμων με οπτική βλάβη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κινηματογραφική  ομάδα Happy Ant πραγματοποιούσε γυρίσματα για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο Μουσείο Νίκουη Καζαντζάκη και τις δράσεις του. Το ντοκιμαντέρ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Μουσείου καθώς και στην διαδικτυακή πλατφόρμα Greek To Me στην οποία θα φιλοξενηθεί το ντοκιμαντέρ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων