Δ. Σ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Φιλοξενείται στο Blogs.sch.gr

Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας.Λήψη αρχείου

Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα 10 Μαΐου, με απαραίτητη πρϋπόθεση τα self-tests.

Τα σχολεία ξεκινούν τη δια ζώσης εκπαίδευση από τη Δευτέρα, 10-5-21 με επιπλέον μέτρο την διεξαγάγει self- tests από τους μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς. Ποιο κάτω θα βρείτε οδηγίες για την προμήθεια, διεξαγωγή και δήλωση των  self- tests. Επίσης θα βρείτε την σχολική κάρτα όπου θα δηλώνετε το αποτέλεσμα του self-test.Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Καλό ΠάσχαΛήψη αρχείου

Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης για τις συνέπειες του COVID-19.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ.Λήψη αρχείου

 

Ενημέρωση Προόδου

Δ. Σ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΗΛ. 2653022277

BLOG:https://blogs.sch.gr/dimmetm/

Αγαπητοί γονείς,

για μια ακόμη φορά το σχολείο ανέστειλε τη δια ζώσης διδασκαλία μετά από την 29657/ΓΔ4 / 12-03-2021 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ. Θα συνεχίσουμε τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Webex, συνδεόμενοι/ες με τους συνδέσμους των εκπαιδευτικών που σας έχουν αποσταλεί.

Τα μαθήματα θα ξεκινούν στις 14:10 και θα ακολουθούν το ωρολόγιο πρόγραμμα που σας είχε δοθεί.

Σας έχει αποσταλεί στο email σας η βαθμολογία του β΄ τριμήνου. Αν δεν τη λάβατε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη δασκάλα ή το δάσκαλο της τάξης για να σας επαναπροωθήσουμε τη βαθμολογία.

Οι γονείς, της Α΄ και Β΄ τάξης αλλά και των υπολοίπων τάξεων, μπορούν να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους μετά από επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς.

Είναι προς το συμφέρον των παιδιών να συνδέονται καθημερινά, για τηλεκπαίδευση και εσείς να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχισθεί η μαθησιακή διαδικασία, έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Εύχομαι, σύντομα, να ξεκινήσουμε τη δια ζώσης διδασκαλία και να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να πραγματοποιείται εκπαίδευση πίσω από έναν υπολογιστή, τάμπλετ ή τηλέφωνο και κυρίως δε, να παραμείνουμε δυνατοί και υγιείς τόσο σωματικά όσο και πνευματικά!

Μεταμόρφωση, 16-3-2021

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε. ΚΟΛΙΟΣ

Ανακοίνωση

Την Τρίτη, 16/3/2021, το σχολείο θα είναι ανοιχτό από τις 9:00 – 11:00 για να πάρετε τα βιβλία σας και τα πράγματά σας.

Αίτηση εγγραφής στην Α’ Τ άξη

ΔΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΗΛ. 2653022277 Μεταμόρφωση 26-2-2021

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Για την εγγραφή των μαθητών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α’ Τάξη του δημοτικού σχολείου εφαρμόζεται η ακόλουθη διαδικασία σύμφωνα με το με αριθμό 22511/2021 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ:

α) από την 1η έως τις 20 Μαρτίου 2021 και ώρες 08:30 έως 10:00 οι γονείς / κηδεμόνες υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις εγγραφής στο δημοτικό σχολείο που ανήκουν σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας, προσκομίζοντας:

1. Αίτηση (υπάρχει στο blog του σχολείου: https://blogs.sch.gr/dimmetm/ ή θα σας δοθεί από το Διευθυντή του Σχολείου για να τη συμπληρώσετε),

αα) βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο, (θα σας δοθεί από το Ν/Γ),

ββ) αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας τους μαθητή, (λογ. ΔΕΗ ή τηλεφωνίας ή συμβόλαια ενοικίασης ή αγοράς της κατοικίας)

γγ) το Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (θα σας δοθεί από το ΔΣ και θα προσκομισθεί αργότερα) και

δδ) το βιβλιάριο υγείας ή άλλο στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Νικόλαος Ε. ΚολιόςΛήψη αρχείου

Πρωτόκολλο αναστολής λειτουργίας σχολείων.Λήψη αρχείου


Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων