Ευρωπαικό πρόγραμμα etwinning

Ένα επιτυχημένο eTwinning project με τίτλο “Health iw wealth, the way of wellbeing” “Η Υγεία είναι Πλούτος, ο Δρόμος προς την Ευεξία” ολοκληρώθηκε φέτος με την ενεργή συμμετοχή μαθητών της Δ’ τάξης του σχολείου μας. Το project, το οποίο έφερε κοντά 22 εκπαιδευτικούς από 8 διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Πολωνία και Τουρκία), εστιάστηκε στην καλλιέργεια μιας βαθιάς κατανόησης της σημασίας της σωματικής, ψυχικής, κοινωνικής και συναισθηματικής ευεξίας.
Το project “Η Υγεία είναι Πλούτος, ο Δρόμος προς την Ευεξία” αποτελεί μέρος του ευρύτερου eTwinning προγράμματος, μιας πρωτοβουλίας που ενθαρρύνει συνεργασίες μεταξύ σχολείων σε όλη την Ευρώπη.
Μέσω συνεργατικών δραστηριοτήτων, όπως η ανταλλαγή πληροφοριών, η δημιουργία ψηφιακών προϊόντων, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής, να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες και να ενισχύσουν την κριτική τους σκέψη.
Η ολοκλήρωση του project “Η Υγεία είναι Πλούτος, ο Δρόμος προς την Ευεξία” σηματοδοτεί μια επιτυχημένη συνεργασία που άνοιξε νέους ορίζοντες στους μαθητές μας, προωθώντας την ευαισθητοποίηση για την υγεία και την ευεξία σε ένα διεθνές πλαίσιο.20240314 224746 0000 0