ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ

Ιστολόγιο του Δημοτικού Σχολείου Λιδωρικίου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Νοέ 201819

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας στην οποία εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Είμαστε βέβαιοι ότι και το νέο Δ. Σ. θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τους μαθητές του Σχολείου και τους γονείς τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία την προηγούμενη διετία και για όλα όσα πρόθυμα πρόσφεραν στους μαθητές, στο Σχολείο αλλά και στους γονείς των παιδιών. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι και τα μέλη του νέου Δ.Σ. θα ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους ακόμα καλύτερα.

ΚΑΛΗ  ΑΡΧΗ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2018-19

Οκτ 201812

 

Ευανθία Κορμέντζα, διευθύντρια   Μαρία Χατζηγιάννη, ΣΤ’ τάξη
Αριστέα Πέτρου, Α΄τάξη Στεφανία Πλάκα, Φυσική Αγωγή
Χίλντα Δημητριάδου, Β’ τάξη Γεωργία Τσιαντούλα, Αγγλικά
Δήμητρα Συρακούλη, Γ’ τάξη Βασιλική Κουτούλα, Πληροφορική
Ευθυμία Τσακανίκα, Δ’ τάξη Δέσποινα Νικολακοπούλου, Γαλλικά
Θεοδώρα Ζέρβα, Ε’ τάξη

Ευχόμαστε σε όλους υγεία,  ψυχική δύναμη και υπομονή για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο τους.

Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Οκτ 201812

Ο σύλλογος διδασκόντων του Σχολείου μας, σύμφωνα με τη διαταγή του ΥΠ.Π.Ε.Θ.: Φ.7/ΦΜ/139107/Δ1/28-08-18, υλοποιεί και αυτό το σχ. έτος τη δράση: Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες που θα υλοποιηθεί η παραπάνω δράση είναι οι εξής:

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 28                  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: 8,   22

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: 12,  26                 ΜΑΡΤΙΟΣ: 8,   29

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: 9,   30                ΑΠΡΙΛΙΟΣ: 12

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: 14                     ΜΑΪΟΣ: 17,   31

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: 25                      ΙΟΥΝΙΟΣ: 7

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία που σας δίνετε και περάστε δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά σας, χωρίς την πίεση της μελέτης για το Σχολείο. Αφιερώστε χρόνο σε αυτά και κάντε όλοι μαζί πράγματα που τα βοηθούν  να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και υπεύθυνοι αυριανοί πολίτες.

 

ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σεπ 20186

Πριν από λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα άρθρο στο περιοδικό ΒΗΜΑ Μagazino, που το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και αποτυπώνει σε ένα βαθμό τα πρότυπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας. Θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας κι αν το θέλετε μπορείτε κι εσείς να το διαβάσετε. Ίσως σας βάλει σε σκέψεις όπως με έβαλε κι εμένα. Καλή ανάγνωση και καλό βράδυ. Το άρθρο λέγεται: » Όταν ο Μάνος καταπίεζε τη Ρωξάνη».

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=1020507http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=1020507

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Σεπ 20186

Από την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα Αρχη Ζω, που αφορά μαθητές της Α’ τάξης καθώς και ένα νέο πρόγραμμα που αφορά μαθητές που θα φοιτήσουν σε κάποιο φροντιστήριο Αγγλικών στην Α’ Junior.  Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε:Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται με τη συνδρομή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σεπ 20186

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σε λίγες μέρες. Μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί θα βρεθούμε ξανά στις σχολικές αίθουσες, ανανεωμένοι, ξεκούραστοι, γεμάτοι κέφι και ενθουσιασμό και διάθεση για μάθηση. Την Τρίτη λοιπόν 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. αρχίζουμε. Ο αγιασμός θα γίνει στις 9.30 π.μ. και στη συνέχεια θα μοιραστούν γλυκά και αναψυκτικά από τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου. Ύστερα θα δοθούν τα σχολικά βιβλία καθώς και η λίστα των υλικών που θα χρειαστούν για κάθε τάξη. Στη συνέχεια  μαθητές και γονείς θα αποχωρήσουν. Τα λεωφορεία θα φέρουν στο Σχολείο τους μαθητές από τα χωριά στις 9.00 π.μ.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα και προκοπή!

 

Τελευταία εβδομάδα στο Σχολείο

Ιούν 201811

Η εβδομάδα που αρχίζει είναι η τελευταία. Οι προετοιμασίες για την καλοκαιρινή μας γιορτή κορυφώνονται και τα μαθήματα έχουν σχεδόν τελειώσει. Έτσι στις 14 του μήνα δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο και τα παιδιά θα σχολάσουν 1 ώρα νωρίτερα, αφού στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η γιορτούλα μας. Οι βαθμοί και τα ενδεικτικά θα δοθούν στις 15 Ιουνίου από τις 8.30π.μ. ως τις 10.30π.μ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σχετική εικόνα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2017-18

Ιούν 20188

Σήμερα 8 Ιουνίου, πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ιδιαίτερα βέβαια στα δικά μας παιδιά, στον Γιώργο, στον Γιώργο, στον Χρήστο, στην Κατερίνα, στην Κατερίνα, στην Κρίνα, στην Ιωάννα, στην Παναγιώτα και στην Κωνσταντίνα, που πριν από 12 χρόνια ήρθαν στο Σχολείο μας και γι’ αυτό τα νιώθουμε σαν δικά μας παιδιά.  Καλή επιτυχία λοιπόν και μακάρι να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους κι οι κόποι τους να πιάσουν τόπο. Στους γονείς τους δε, ευχόμαστε ψυχραιμία και υπομονή.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

Ιούν 20187

Στις 24 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δωρίδας, πραγματοποιήσαμε  ενημερώτικη συνάντηση με τους γονείς με τη συνεργασία της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας,  του Συλλόγου γονέων & του Σχολ. Συμβούλου. Το θέμα της συνάντησης ήταν:» Σχέσεις και Επικοινωνία  μέσα στην Οικογένεια». Στη συνάντηση  μίλησαν παιδοψυχολόγοι και παρευρέθηκε και ο Σχολικός μας Σύμβουλος, κ. Σάρρας. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και υποσχόμαστε να το επαναλάβουμε στο μέλλον.

 

Οι εκπαιδευτικοι μας

Ιούν 20187

Αριστέα Πέτρου

Θεοδώρα Ζέρβα

Ευθυμία Τσακανίκα

Ουρανία Σουφλιά

Μαρία Χατζηγιάννη

Δήμητρα Συρακούλη

Στεφανία Πλάκα

Κατερίνα Αντωνάκη

Δέσποινα Νικολακοπούλου

Γιάννης Κουλός

Ευανθία Κορμέντζα

« Παλιότερα άρθρα


Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων