Εκπ. Αργύρη-Λαιμού

Το blog της ομάδας τύπου & ενημέρωσης

Η ΤΆΞΗ ΠΆΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

Φεβ 201411

Στην τάξη μας αρέσει πολύ το θέατρο για αυτό και αποφασίσαμε να σας προτείνουμε κάποιες θεατρικές παραστάσεις που μας πρότειναν τα παιδιά της τάξης μας.

Ένα θεατρικό μιούζικαλ που πρότειναν αρκετά παιδιά τις τάξης μας είναι το Annie που έχουν λατρέψει μικροί και μεγάλοι! Το Annie παίζεται στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου!
annie2a
Μία παράσταση που προτείνει η τάξη μας για τα μεγαλύτερα παιδιά είναι ΤΟ ΤΡΕΝΟ το οποίο είναι ένα αστείο θεατρικό δρώμενο που ηθοποιοί είναι μαθητές του Λυκείου που ταξιδεύουν με ένα τρένο και περνάνε από το ταξίδι της ενηλικίωσης στην στέγη γραμμάτων και τεχνών μέχρι και τις 13 Απριλίου 2014!
στε
Ένα ακόμη θεατρικό έργο για μεγαλύτερα παιδιά είναι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ παίζεται στο θέατρο Γκλόρια μέχρι την και την Κυριακή των Βαΐων, όπου όλοι είναι καλεσμένοι στο σπίτι του δόκτωρ Βίκτωρ Φρανκενσταϊν για να γιατρευτούν. Τι γίνεται όμως όταν η ώρα πάει 12 και τα τέρατα ζωντανεύουν;Narjes---Papamatthaiou---Tziovas---Farazi

Και η τελευταία παράσταση που σας προτείνουμε είναι η θεατρική παράσταση ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Η παράσταση είναι μία αστυνομική κωμωδία που ποτέ δεν μπορείς να μαντέψεις το τέλος!
αρχείο λήψης (1)
Πολλά και αλλά στο επόμενο άρθρο μας και στις εκπομπές μας
Η ΣΤ ΤΑΞΗ
A LOT OF M!!!!!
a.lot_.of_.m.sima_

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων