ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο ιστότοπος του σχολείου μας

ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!!!

Απρ 201828

 

2 σχόλια στο άρθρο

“ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!!!”

  1. 6 Μαΐου, 2018 στις 13:06       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ Έγραψε:

    Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
    Β΄τάξη
    Εντυπώσεις από την θεατρική παράσταση “Ελίζα”
    Στο έργο μας άρεσε που η Ελίζα ερωτεύτηκε τον Πάτρικ και που ο παπαγάλος φώναζε συνεχώς Πάτρικ Πάτρικ… Επίσης μας άρεσε που η Ελίζα άνοιξε ταβέρνα και που ο Πάτρικ πολεμούσε. Ακόμη μας άρεσε που όλοι έπεσαν κάτω και ζητούσαν να αποκεφαλιστούν στη θέση του Πάτρικ και στο τέλος η Ελίζα βρήκε τον Πάτρικ.
    Σοφία Ξ., Φιλιππία Π., Παναγιώτης Τ., Κρυσταλένια Μ.

    Ε & Στ΄τάξη
    Το έργο είχε μεγάλο ενδιαφέρον και μας άρεσε πολύ, γιατί είχε δράση, αγωνία, χιούμορ και ωραίο τέλος! Ήταν το πιο οργανωμένο απ΄όσα έχουμε δει ως τώρα και οι ηθοποιοί έπαιξαν πολύ ωραία τον ρόλο τους! Επίσης μας άρεσε ο πράσινος παπαγάλος, γιατί έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο του και η Ελίζα, γιατί έγινε καπετάνιος προκειμένου να βρει τον αγαπημένο της “Πάτρικ”.
    Γιάννης, Κοσμάς, Κώστας, Αλεξάνδρα, Πελαγία, Φίλιππος, Δέσποινα, Πέτρος, Κώστας, Θεοχάρης, Ραφαήλ


  2. 6 Μαΐου, 2018 στις 16:45       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ Έγραψε:

    Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
    Εντυπώσεις από την επίσκεψη στον Λευκό Πύργο.
    Β΄τάξη
    Αυτά που μας έκαναν περισσότερο εντύπωση στον Λευκό Πύργο ήταν τα χρυσά νομίσματα, οι πήλινοι σωλήνες που μετέφεραν νερό και οι συνταγές με τα γλυκά και τα φαγητά. Επίσης μας έκανε εντύπωση το βιντεάκι με τη φωτιά της Θεσσαλονίκης. Στον 6ο όροφο γράψαμε τις εντυπώσεις μας.
    Παναγιώτης Τ., Κρυσταλένια Μ., Φιλιππία Π., Σοφία Ξ.,

    Ε΄& Στ΄ τάξη
    Ο Λευκός Πύργος την εποχής της Τουρκοκρατίας ονομαζόταν Πύργος του αίματος. Ονομάστηκε Λευκός Πύργος γιατί ένας κρατούμενος τον έβαψε λευκό. Μας άρεσαν πολύ οι οθόνες που είχε μέσα στο κτίριο του Λευκού Πύργου, τα βιντεάκια που προβάλλονταν και τα νομίσματα. Επιπλέον μας άρεσε όταν ανεβήκαμε στο ψηλότερο σημείο του Λευκού Πύργου απ’ όπου φαίνεται όλη η Θεσσαλονίκη. Αξίζει να τον δουν κι άλλοι, μικροί και μεγάλοι.
    Πέτρος Κώστας, Θεοχάρης, Ραφαήλ, Δήμητρα, Ευαγγελία, Θεοπούλα, Γιάννης, Αλεξανδρα, Πελαγία, Φίλιππος, Δέσποινα, Γιάννης, Κοσμάς, Κώστας,


Πρόσφατα σχόλια



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων