Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, μεταξύ 09:45 – 11:30, θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική διαδικτυακή δράση του δικτύου Ταπερίστας, με τίτλο «Το δεκατιανό που προτιμώ», μετά την αναβολή της 28ης Φεβρουαρίου, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων. Το σχολείο μας, ως μέλος του δικτύου, θα συμμετέχει στη δράση και προσκαλεί στον χώρο του σχολείου όσους γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να συμμετέχουν δια ζώσης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- Ενημέρωση μαθητών από την κυρία Αργύρη Κων/να, Επίκουρη Καθηγήτρια στο γνωστικό αντικείμενο “Κλινική Διαιτολογία με Έμφαση στα Λειτουργικά Τρόφιμα” στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, με γνωστικό αντικείμενο “Παχυσαρκία και Διατήρηση Απώλειας Βάρους”, (διάρκεια 15΄)
- Συμμετοχή μαθητών στο εργαστήριο «Ζωγραφίζω το δεκατιανό μου», (διάρκεια 15΄-30΄)
- Ερωτήσεις – Συζήτηση γονέων και κυρίας Φάππα Ευαγγελίας, Διδάκτωρα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Διδάσκουσα στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, με γνωστικό αντικείμενο “Διατροφή και Διατροφική Συμπεριφορά”, (διάρκεια 30΄)
Όσοι γονείς/κηδεμόνες δεν μπορούν να παρευρεθούν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη δράση εξ αποστάσεως μέσω Webex και να καταθέσουν τα ερωτήματά τους στη φόρμα Google.
Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά!