Συμμετοχή στον διαγωνισμό “Τρέχω για το ΕΥ”

PhotoFeneos 1

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, το σχολείο μας βρέθηκε στη Λίμνη Δόξα για τη δική του συμμετοχή στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία “Τρέχω για το ΕΥ”, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

PhotoFeneos 7

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας έτρεξαν για την ΕΥημερία, σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα 1200 μέτρων, με κεντρικό στοιχείο, το νερό. Το πολυτιμότερο αγαθό της ανθρώπινης ζωής και βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής.

PhotoFeneos 2  PhotoFeneos 6  PhotoFeneos 3 PhotoFeneos 4

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μας παρείχε για την υλοποίηση της δράσης και ειδικά στους γονείς που βρέθηκαν στη λίμνη και “έτρεξαν” μαζί μας, καθώς και στον κ. Κόλλια για την παραχώρηση της βάρκας.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στον κ. Τάκη Σαϊσανά, του koncept cinematography, για τις υπέροχες λήψεις του με τις οποίες και συμμετέχουμε στη διαδικασία βράβευσης από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα BE ACTIVE HELLAS. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες της δράσης καθώς και τα βραβεία, ΕΔΩ.

PhotoFeneos 5

Τέλος, ένα μεγάλο χειροκρότημα στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που έδωσαν τον παλμό και την ενέργειά τους, για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία!

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της συμμετοχής μας και δείτε το βίντεο που τη συνοδεύει:

“Το Δημοτικό Σχολείο Καλλιάνων τρέχει για την ΕΥημερία, στις όχθες της λίμνης Δόξα στην Ορεινή Κορινθία. Η σκυτάλη περνά από χέρι σε χέρι, όπως το νερό που κυλά στις παρυφές της Ζήρειας και δίνει ζωή στο οροπέδιο της Στυμφαλίας. Αυτή η ροή παιδικών χεριών ας αποτελεί χειροπιαστή υπενθύμιση πως το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για την ανθρώπινη ευημερία.

Motto μας: Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *