Διδακτικές… επισκέψεις!

Μια όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ τάξης του σχολείου μας. Προωθώντας την ανάγνωση εξωσχολικών βιβλίων, την απόκτηση θάρρους έκφρασης, τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ των παιδιών του σχολείου μας, δημιουργήσαμε τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου οι μικροί μας πολίτες να ανταποκριθούν τα μέγιστα.

Ολόκληρο τον Φεβρουάριο οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ δημοτικού διάβαζαν εξωσχολικά βιβλία, διάφορα βιβλία, ξεχωριστά βιβλία και ετοίμασαν βιβλιοπαρουσιάσεις. Στη συνέχεια, κάθε μαθητής, -τρια επισκέφθηκε μία από τις τάξεις του σχολείου μας, προκειμένου να παρουσιάσει και να προωθήσει το βιβλίο που διάβασε. Φυσικά, έπρεπε να απαντήσει και στις ερωτήσεις που πιθανόν να είχε το απαιτητικό κοινό μας.

Το απαράμιλλο ενδιαφέρον, οι ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και ο δανεισμός αρκετών από τα βιβλία που παρουσιάστηκαν, αποδεικνύουν πως η δράση μας στέφθηκε από επιτυχία. Τα χαμόγελα, το θάρρος και η συνεργασία των μαθητών, -τριών της Ε΄ τάξης αλλά και ο θαυμασμός εκ μέρους  του δασκάλου τους, κ. Γκρίμπα Βασίλειου, είναι στοιχεία που όχι μόνο αποδεικνύουν την επιτυχία της δράσης αλλά χαροποίησαν ιδιαιτέρως το εκπαιδευτικό δυναμικό της σχολικής μας μονάδας.

Ευχαριστούμε πολύ τους/τις μικρούς, -ές μας εκκολαπτόμενους, θαρραλέους πολίτες!

 

2 3 4 2 11

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.