Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές , τους γονείς , τους εκπαιδευτικούς και τη διοίκηση του Παγκρήτιου εκπαιδευτηρίου που κατά την επίσκεψη μας στις εγκαταστάσεις τους φρόντισαν να συγκεντρώσουν πλήθως ποιοτικών παιδικών βιβλίων και παιδαγωγικών παιχνιδιών ενισχύοντας σημαντικά την βιβλιοθήκη μας καθώς και το παιδαγωγικό υλικό του σχολείου μας!

Τους ευχόμαστε Καλές γιορτές , χρόνια πολλά !

Labaki

Ευχαριστήριο

Ότι και να πούμε είναι λίγο για αυτήν την υπέροχη ομάδα του Labaki!!! Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτές του Labaki για την εμπειρία που έδωσαν στους μικρούς μας μαθητές να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και ιδιαίτερα με το μαγευτικό κόσμο της ρομποτικής!!Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν!! ???? Εις το επανιδείν

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Κέντρο Τεχνολογίας Labaki

Ότι και να πούμε είναι λίγο για αυτήν την υπέροχη ομάδα του Labaki!!!Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτές του Labaki για την εμπειρία που έδωσαν στους μικρούς μας μαθητές να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και ιδιαίτερα με το μαγευτικό κόσμο της ρομποτικής!!Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν!! 😀 Εις το επανιδείν

Επιμόρφωση στη Ψυχοκινητική Αγωγή

Ευχαριστούμε θερμά την Δρ. Ψυχοκινητικής Αγωγής κ. Καλλιόπη Τρούλη η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα οφέλη που προκύπτουν μέσω της επιστήμης της Ψυχοκινητικής Αγωγής και μας μοίρασε απλόχερα τις αστείρευτες γνώσεις της πάνω στο αντικείμενο.????????

 

Επίσκεψη Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου, που επισκέφτηκε το σχολείο μας και μας παρουσίασαν πνευστά & κρουστά μουσικά όργανα. Μας έπαιξαν γνωστές μελωδίες, τραγουδήσαμε κι χορέψαμε!!!

IMG 20221207 091313

 

 

 

Χριστούγεννα 2022-23

Στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την βοήθεια των μικρών μας μαθητών, χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε!!

Ευχαριστήριο

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία
Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία, το Ειδικό Δ.Σ. Κωφών Βαρηκόων Ηρακλείου, επισκέφτηκε το Παγκρήτιο εκπαιδευτήριο Ηρακλείου στις 2/11/2022, όπου με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων και των δύο σχολείων πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης , οργανωμένου παιχνιδιού, αθλοπαιδιών, καλλιτεχνικών, αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων που στόχευαν στην αλληλεπίδραση των μαθητών και στην προαγωγή μίας κουλτούρας αποδοχής της διαφορετικότητας.
Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και η δ/νση του Ειδικού Δ.Σ. Κωφών Βαρηκόων Ηρακλείου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τη δ/νση του Παγκρήτιου εκπαιδευτήριου , για την τέλεια φιλοξενία, την άψογη διοργάνωση δράσεων και τα πλούσια δώρα που προσέφεραν στους μικρούς μαθητές μας.

Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2022

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία
Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία, το Ειδικό Δ.Σ. Κωφών Βαρηκόων Ηρακλείου, επισκέφτηκε το Παγκρήτιο εκπαιδευτήριο Ηρακλείου στις 2/11/2022, όπου με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων και των δύο σχολείων πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης , οργανωμένου παιχνιδιού, αθλοπαιδιών, καλλιτεχνικών, αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων που στόχευαν στην αλληλεπίδραση
των μαθητών και στην προαγωγή μίας κουλτούρας αποδοχής της διαφορετικότητας.

 

Ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές του Παγκρήτιου για τις Ζωγραφιές τους!!!

 

Δράση για την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ με το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΑΝ/ΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΜΕΑ-ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ 2022!!!