Αρχεία για Μάρτιος, 2016

To δώρο της “Παπλωματούς…”

Μαρ 201629

Σήμερα ζήσαμε τη μαγεία του θεάτρου κάτω από τα παπλώματα της Παπλωματούς!  Χαρούμενες μελωδίες, ξεχωριστές εικόνες γέμισαν την καρδιά μας και το μυαλό μας! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί για κάποια από τα παιδιά μας ήταν η πρώτη φορά που βρίσκονταν στο θέατρο! Ευχαριστούμε πολύ Παπλωματού…  

“… να ΄τανε το ΄21… “

Μαρ 201624

Φέτος ήμασταν καλεσμένοι στη γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας. Μας καλοδέχτηκαν και γιορτάσαμε όλοι μαζί την ιστορία μας με τραγούδια και δραματοποίηση των γεγονότων. Μπράβο σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν… στους εκπαιδευτικούς που διοργάνωσαν… και στους γονείς που στήριξαν… Τα παιδιά μας κατασκευάζουν την ιστορία….    

“Προσοχή!!! Κουνούπια!!!”

Μαρ 201617

Στα πλαίσια του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προστασία από τα κουνούπια, παραβρέθηκαν στο σχολείο μας εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μας μιλήσουν για τα κουνούπια και πως μπορούμε να προστατευτούμε από αυτά.

“Κυρά Σαρακοστή”

Μαρ 201616

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πλάσαμε, ζωγραφίσαμε, φουρνίσαμε την Κυρά Σαρακοστή. Και για του λόγου το αληθές:

“Οι πόρτες του σχολείου μας… πάντα ανοιχτές…”

Μαρ 201615
DSCN6403

Πάντα έτοιμοι να υποδεχθούμε τους φίλους μας… Με αφορμή το θέμα της διαφορετικότητας, οι μαθητές της Δ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας μας επισκέφθηκαν κάνοντας πραγματικότητα το σύνθημα “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ”. Ανταλλάξαμε ενθουσιασμούς και χαμόγελα… μοιραστήκαμε σκέψεις, αγωνίες και όνειρα… παίξαμε τρώγοντας κρουασάν και σοκολάτες… περάσαμε υπέροχα… Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας! Τους […]

“Αποκριά δίχως μάσκες, κέφι και χαρά δε γίνεται….”

Μαρ 201611
DSCN6393

Το καρναβάλι έφτασε και εμείς το απολαύσαμε με τον καλύτερο τρόπο! Φτιάξαμε τις μάσκες μας, ντυθήκαμε καρναβάλια, χορέψαμε το γαϊτανάκι μας και ξεφαντώσαμε στο αποκριάτικο πάρτυ μας!!!    

“Γαλακτομπούρεκο”

Μαρ 20169
DSCN6339

Μετά από ένα καλομαγειρεμένο φαγητό… απαραίτητο είναι και το γλυκό!!! Σίγουρα δεν είναι πολύ υγιεινή συνήθεια αλλά… αδυναμίες είναι αυτές! Πειραματιστήκαμε στις γλυκές αλχημείες και τα αποτελέσματα… γλυκά!!!!

“Παιχνίδια με φίλους…”

Μαρ 20168
DSCN6136

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016… ώρα: 10:00 Μαζεμένοι όλοι στην αυλή του σχολείου… έτοιμοι να επισκεφθούμε τους φίλους μας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας… Πάμε να παίξουμε!!!  

Εισήγηση: “Συνεργασία Εκπαιδευτικού – Γονέα με παιδί με Μαθησιακές Δυσκολίες “

Μαρ 20163

Στα πλαίσια της Ημερίδας που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Ζουγανέλη, η Κοινωνική Λειτουργός του σχολείου μας κα. Νικολαδάκη Μαρία παρουσίασε το παρακάτω θέμα. Παρακαλώ όπως ελέγξετε το συνημμένο αρχείο. Εισήγηση με θέμα – Συνεργασία εκπαιδευτικού – γονέα με παιδί με μαθησιακές δυσκολίες

“Τσικνοπέμπτη χωρίς σουβλάκια… δε γίνεται…”

Μαρ 20162
IMG_20160302_111405

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να περνάς τη μέρα αυτή με τους φίλους σου τρώγοντας καλό φαγητό και χορεύοντας… Δύο εικόνες… δύο χιλιάδες λέξεις…  

« Παλιότερα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

    Ιστορικό

    This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων