
Μια ξεχωριστή δράση, στα πλαίσια του προγράμματος “Νοιάζομαι & δρω” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/03/2018: επισκεφθήκαμε το camp φιλοξενίας των προσφύγων της πόλης μας. Μετά από συνεννόηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό αποφασίστηκε μια κοινή δράση με τα ασυνόδευτα παιδιά του safe zone.
Τα παιδιά του σχολείου πρόσφεραν σοκολατένια μπισκότα, που έφτιαξαν μόνα τους και δώρισαν μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.
Μαζευτήκαμε στη μεγάλη αίθουσα όπου χρωματίσαμε όλοι μαζί ένα μεγάλο πανό για την ειρήνη, ακούσαμε ιστορίες των προσφύγων, τραγουδήσαμε και βγάλαμε αναμνηστικές φωτογραφίες.
Τα παιδιά μας έφυγαν πολύ ευχαριστημένα από τη συνεύρεση αυτή και θέλουμε να πιστεύουμε πως και τα παιδιά του camp έζησαν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.
Αφήστε μια απάντηση