ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Let’s do it Greece ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 μας επισκέφθηκε ομάδα 5 εθελοντών από την Αθήνα και την Λάρισα όπου μας χάρισαν μια ελιά, που την φυτέψαμε μαζί με τους μαθητές στον αύλιο χώρο μας. Οι εθελοντές μας μίλησαν για τον σκοπό και τον στόχο που έχουν να βοηθήσουν με διάφορες δράσεις το περιβάλλον και γενικότερα την φύση.

..……..Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μια παρέα νέων παιδιών έχουμε όνειρο να ενώσουμε όλη την Ελλάδα για έναν κοινό περιβαλλοντικό σκοπό; Τρελό; Κι όμως αληθινό! Οι εθελοντές του Let’s do it Greece, είναι η Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας! Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε. Φανταστείτε χιλιάδες εθελοντές να απλωνόμαστε σε δάση, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, ρέματα, βυθούς, γειτονιές, σχολεία, πάρκα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τις περιοχές μας. Και όλο αυτό ίδια μέρα και ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας! Θέλεις να μάθεις το φετινό ραντεβού μας; Την Kυριακή 10 Μάϊου 2020, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, συντονιζόμαστε στο Let’s do it Greece! Μια δράση από εθελοντές για εθελοντές, καθώς η οργανωτική μας Ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που οι περισσότεροι αγαπήσαμε τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Μεγάλος μας στόχος, μέχρι το 2021, να  αγγίξουμε το 5% του Ελληνικού πληθυσμού με δράσεις σε 3.000 σημεία στην Ελλάδα. Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη για όλους και οι δράσεις οργανώνονται αυτόνομα από την κάθε ομάδα.

Με γνώμονα την ευθύνη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και για ό,τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, φέτος, η ομάδα μας θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο των εθελοντών που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια ενώνοντάς τους μέσα από ένα κοινό σύμβολο, τις “Ρίζες που μας Ενώνουν”.

Έτσι λοιπόν, ανοίγουμε πανιά για να ταξιδέψουμε εθελοντικά σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 3 μήνες, με στόχο να ανακαλύψουμε και να ενώσουμε τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα δημιουργώντας την Εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

     ΔΩΡΕΑ ΜΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση