Σεπ 10

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Eιδικού Δημοτικού σχολείου Λάρισας! Σ’ ένα κόσμο που αλλάζει ταχύτατα και σε μια κοινωνία τρομακτικής ανάπτυξης της «Τεχνολογίας της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών» ολόκληρος ο πλανήτης έχει γίνει «ένα χωριό». Έχουν δημιουργηθεί καινούργια δεδομένα τα οποία αποφασίσαμε να λάβουμε υπόψη και να προσαρμοστούμε στις νέες επικοινωνιακές ανάγκες.
       Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα με σκοπό την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση ώστε οι μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, αλλά και ο καθένας, να μπορεί να έρθει σε επαφή με το Σχολείο μας και να ενημερωθεί για διάφορα εκπαιδευτικά θέματα, καθώς και άλλα γενικότερου ενδιαφέροντος.
       Θεωρούμε πως η επικοινωνία είναι απαραίτητο στοιχείο αποτελεσματικής λειτουργίας και διοίκησης μιας σχολικής μονάδας. Εξάλλου η ειδική εκπαίδευση  είναι χώρος μόρφωσης με δυναμική και ιδιαιτερότητα στην παγκόσμια κοινότητα.
     
Ο Δ/ντής του Σχολείου
Θεοχάρης Νικόλαος

Φεβ 17

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ …… ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ‘ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ’

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 ομάδα 5 μαθητών φωτογραφήσαμε στο σχολείο μας τι πρέπει να φτιαχτεί γιατί η φυσική φθορά μπορεί να δημιουργήσει θέματα δύσκολα στην ασφάλεια των μαθητών μας, στα πλαίσια του προγράμματος

‘ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ’.

Η φωτογραφία είναι μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο, είναι ο εσωτερικός διάλογος που αποκτά χρώμα και εικόνα.

Σκοπός η γνωριμία με την φωτογραφία και την ευαισθητοποίηση του μαθητή. Η φωτογραφία ενώνει τον ένα με τους πολλούς, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση, την εμπιστοσύνη και την κοινωνικοποίηση. Ανάπτυξη της ενσυναίσθησης και φωτογράφιση συναισθημάτων.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαμε στο πρόγραμμα είδαμε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου μας, που χρειάζονται βελτίωση (π.χ τα σκαλοπάτια στην είσοδο του σχολείου), βάψιμο (π.χ τα πεζούλια και οι τοίχοι έχουν φθαρεί δημιουργώντας αισθητή διαφορά με το καινούργιο διπλανό κτήριο), ανακατασκευή (π.χ στην τραπεζαρία που τρώνε τα παιδιά, όταν βρέχει στάζει), αντικατάσταση (π.χ παγκάκια), αναδιαμόρφωση (π.χ της αυλής που μπαίνουν τα ταξί και στην ράμπα). Οι μαθητές μας φωτογράφησαν ότι δεν τους άρεσε με την βοήθεια του υπεύθυνου και των συμμετεχομένων στο πρόγραμμα.

Υπεύθυνος εκπόνησης προγράμματος: Δικόπουλος Παναγιώτης.

Συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: 1. Βαγενά Κατερίνα,

  1. Κωστοπούλου Ευαγγελία.
  2. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Φεβ 17

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ «Η ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ΄΄.

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 παρακολουθήσαμε μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ειδικού σχολείου και Νηπιαγωγείου μια εξαιρετική παράσταση …….

«Η Πούλια και ο Αυγερινός» είναι ένα κλασικό ελληνικό παραμύθι που αγαπάμε και που έχει γνωρίσει δεκάδες παραλλαγές.

Τότε, που γιαγιάδες και παραμυθάδες έδιναν με τις ιστορίες τους εξήγηση στα φαινόμενα της φύσης, στα μαγικά μυστικά αυτού του κόσμου. Τότε, που τα παραμύθια έστρεφαν τα βλέμματα των παιδιών ψηλά στον ουρανό για να ακολουθήσουν τον δρόμο των αστεριών.

Ήταν και δεν ήταν, σ’ έναν τόπο μακρινό και κοντινό συνάμα, ένα κορίτσι, η Πούλια.
               Ζούσε μαζί με τον βασιλιά πατέρα της που παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα που είχε ένα γιο, τον Αυγερινό. Στο πρόσωπό του, η Πούλια θα βρει τον καλύτερο αδερφό, τον φύλακα άγγελό της.

Όμως, η μητέρα του Αυγερινού είναι μάγισσα κι έχει άλλα σχέδια…
Η αλήθεια και η αδερφική αγάπη των δυο παιδιών θα νικήσει το κακό και θα τα οδηγήσει να λάμψουν στον ουρανό σαν δυο φωτεινά αστέρια που ακόμα μας φωτίζουν…

Γενική επιμέλεια, διασκευή έργου, κατασκευή και εμψύχωση κούκλας Φωτεινή Καλούδη.

Στην παράσταση, η συγκίνηση και το χιούμορ εναλλάσσονται συνεχώς.

Τα παιδιά  απορροφήθηκαν με το περιπετειώδες και τρυφερό παραμύθι, μερικά ταυτίστηκαν με τους δύο ήρωες-έφηβους που απέδειξαν πως η αγάπη είναι ένα φωτεινό αστέρι, πάνω από την κακία και την οργή.

Τις ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και  την ευγένεια τους.

Ευχόμαστε καλές δουλειές και καλή επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία

        Η ΠΟΥΛΙΑ & Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

 

Φεβ 12

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ.

Την  Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 το σχολείο μας  παρακολούθησε την θεία λειτουργία  και την αρτοκλασία στην εκκλησία «Αγίων Πέτρου & Παύλου». Πολλοί μαθητές μας κοινωνήσανε.

Αμέσως μετά τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί κατεβήκαμε στο αρχονταρίκι όπου οι κυρίες της Αγίας Ταβιθά πρόσφεραν στους μεγάλους καφέ, πίτες και γλυκά. Αμέσως μετά κόψαμε την πίτα για το νέο έτος παρουσία του πατήρ Δημήτριου  και του π. Ευάγγελου. Ο πάτερ Δημήτριος πρώτα ευλόγησε την πίτα και μας ευχήθηκε Υγεία, Φώτιση, Προκοπή και Χαρά. στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Τυχερός της χρονιάς ήταν ο Πισλί Αρη που κέρδισε μια κούπα με σοκολατένια εδέσματα.

Στη συνέχεια ο πάτερ  μίλησε με τα παιδιά, χάρισε πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία. Ο διευθυντής κ. Θεοχάρης Νίκος ευχαρίστησε όλο το εκκλησίασμα για την υποδοχή, την περιποίηση  και την αγάπη τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον πατέρα Δημήτριο  που στις δύσκολες μέρες που διανύουμε δεν μας ξεχνά, δίνει ΔΥΝΑΜΗ  σε όλους μας με τις ευλογίες του,  πολύ ΧΑΡΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που μας δεξιώνονται.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της εκκλησίας κληρικών και συνεργατών με ΠΙΣΤΗ και ΕΙΡΗΝΗ να περάσουμε την νέα χρονιά. 

 

                                                                                                             ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2020 ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΠΡΟΚΟΠΗ.

 

Ιαν 31

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 κόψαμε την πίτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παρουσία όλων των εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων.

  Επειδή η κοπή της πίτας συνέπεσε με τη γιορτή των τριών Ιεραρχών που είναι προστάτες των εκπαιδευτικών και των μαθητών η συνάδελφος εκπαιδευτικός κα. Κρικρή Παναγιώτα μας διάβασε διδακτικά παραδείγματα των Αγίων μας και μας έδειξε πόσο επίκαιρα και χρήσιμα είναι στην σύγχρονη κοινωνία μας.

Τυχερή της χρονιάς η κ. Δαγδενελίδου Αναστασία βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας που κέρδισε ένα ρολόι τοίχου.

Πίτα κόψαμε και για τους μαθητές μας. Τυχερός της χρονιάς φέτος είναι ο Ρούσος Αντώνης ο οποίος κέρδισε μια σκηνή εσωτερικού χώρου..

 Όλο το προσωπικό και οι μαθητές του σχολείου και Νηπιαγωγείου ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πίτα και τα δώρα μας.

  Όλοι γευτήκαμε μια πολύ νόστιμη πίτα, ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές. Ευχόμαστε σε όλους……

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

                                                                                                                         ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Ιαν 31

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 γιορτής των Τριών Ιεραρχών ομάδα παιδιών του σχολείου μας παρουσία εκπαιδευτικών παρακολούθησε την θεία λειτουργία στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου .

Πολλούς μεγάλους Ιεράρχες έχει η Εκκλησία μας. Ξεχωριστά όμως γιορτάζει τρεις: Το Μέγα Βασίλειο, το Γρηγόριο  Θεολόγο (Ναζιανζινό) και τον Ιωάννη το Χρυσόστομο.

Καθένας έχει τη δική του γιορτή, αλλά και τους τρεις μαζί τους γιορτάζουμε στις 30 Ιανουαρίου, γιατί έχουν πολλά κοινά γνωρίσματα: Ζούσαν απλή ζωή χωρίς πολυτέλειες. Αφιέρωσαν τη ζωή τους στους φτωχούς συνανθρώπους τους και στους δυστυχισμένους. ήταν και οι τρεις σοφοί. Αγάπησαν τα γράμματα και τον πολιτισμό των αρχαίων Ελλήνων.

Έγιναν μεγάλοι – πολύ μεγάλοι – δάσκαλοι, πραγματικοί φωστήρες. αλλά και σπουδαίοι ρήτορες. Για τη σοφία τους και την καλοσύνη τους, ο λαός τους εκτιμούσε και τους αγαπούσε..

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών είναι γιορτή των δασκάλων και των μαθητών, των σχολείων και των γραμμάτων, των βιβλίων και της μάθησης..

Τι κι αν πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που έζησαν: Το παράδειγμά τους είναι πάντα νέο, πάντα φωτεινό για να μας δείχνει το δρόμο..

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ        ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ

 

Ιαν 27

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ «ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΩΝ ΨΗΛΩΝ».

Κεφάτο και Χαρούμενο το κλίμα και φέτος Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 Το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και των δύο Νηπιαγωγείου κόψαμε την καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος.

Σε ένα πολύ όμορφο χώρο στο “κουτούκι των ψηλών ,” στην οδό Βόλου στην Λάρισα, μας έφτιαξαν το κέφι, χορέψαμε, φάγαμε, γελάσαμε, φωτογραφηθήκαμε και ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές για Φώτιση, Υγεία, Ειρήνη Δημιουργική Χρονιά.

Τυχερή της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί της πίτας, ήταν η κ. Αποστόλου Ουρανία, επιμελήτρια του σχολείου μας, που κέρδισε  άρωμα και κρέμα σώματος Βurberry .

Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να απολαύσουμε τέτοιες όμορφες και συγκινητικές στιγμές.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ιαν 27

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ‘ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ’.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ομάδα  μαθητών επισκεφθήκαμε τον κ. Δεληγιάννη Δημήτριο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Λάρισας και συζητήσαμε για τις ανάγκες που αφορούν τον αύλιο χώρο του σχολείου μας.. Στη συζήτηση  συμμετείχε και ο  κ. Σούλτης Γεώργιος. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος‘ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ’.Η φωτογραφία είναι μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο, είναι ο εσωτερικός διάλογος που αποκτά χρώμα και εικόνα.

Σκοπός η γνωριμία με την φωτογραφία και την ευαισθητοποίηση του μαθητή. Η φωτογραφία ενώνει τον ένα με τους πολλούς, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση, την εμπιστοσύνη και την κοινωνικοποίηση. Ανάπτυξη της ενσυναίσθησης και φωτογράφιση συναισθημάτων.

Οι μαθητές μας φωτογράφησαν και φωτογραφήθηκαν με τον κ. Δεληγιάννη και τους συνεργάτες του.

Ευχαριστούμε πολύ που μας δέχτηκε ο κ. Δεληγιάννης και για το ενδιαφέρον του άμεσα να προχωρήσει στην υλοποίηση των λειτουργικών αναγκών για την ασφάλεια των μαθητών μας.

Υπεύθυνος εκπόνησης προγράμματος: Δικόπουλος Παναγιώτης.

Συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: 1. Βαγενά Κατερίνα,  2.,  Κωστοπούλου Ευαγγελία.

         ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Ιαν 14

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2020 η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Τα παιδιά του σχολείου με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Που πήγαν τα Χριστούγεννα», βασισμένο στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και διασκευασμένο από τη θεατρολόγο του σχολείου μας Λίνα Μαργώνη. Πρόκειται για μια τρυφερή χριστουγεννιάτική ιστορία για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. «Που πήγαν λοιπόν τα Χριστούγεννα; Από που έρχονται; Και μέχρι να έρθουνπου είναι; Κι όταν φύγουν που πάνε;» Είναι τα Χριστούγεννα στα υλικά αγαθά και στις βιτρίνες των καταστημάτων;Όχι! Είναι στις ζεστές καρδιές των ανθρώπων, στην αγάπη, την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία!

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου, της Εκπαίδευσης, της τοπικής Εκκλησίας, γονείς των μαθητών και πολλοί φίλοι του σχολείου. Τη γιορτή ομόρφυναν με την παρουσία του και το ταλέντο τους τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού σχολείου Λάρισας που έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα, όπως και η Φιλαρμονική του Δήμου, δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή μουσική νότα στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά όσους/ες βοήθησαν στην πραγματοποίηση της γιορτής. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά, με Υγεία και Δημιουργία.

 

Υπεύθυνοι γιορτής:1. Κατσιάνα Κατερίνα, 2.Μαυρομύτη Βάσω, 3.Μότσιου Αθηνά, 4.Ρωμανός Βασίλης,  5. Τσιγάνη Αγλαια. 6.Ντούβας Δημήτριος.

      ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Ιαν 10

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ.


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 το σχολείο μας και τα δύο συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία παρακολουθήσαμε την χριστουγεννιάτικη ιστορία κινουμένων σχεδίων Frozen II……

……… που θα βρει την Elsa να ακολουθεί μια πορεία προς τα Βόρεια της Αρεντέλλας, γιατί ακούει κάποια φωνή να την καλεί. Η Anna δεν θα μπορούσε να αφήσει την αγαπημένη της αδερφή μόνη και έτσι την ακολουθεί στο ταξίδι. Το ίδιο κάνουν και ο Olaf, o Sven και ο Kristoff. Η περιπέτειά τους θα τους φέρει πέρα από το βασίλειο και θα βρει την Elsa να προσπαθεί να ανακαλύψει την πηγή της δύναμής της, με σκοπό να σώσει τη χώρα της.

Οι μαθητές μας αλλά και οι εκπαιδευτικοί  χαρήκαμε με την ψυχή μας το έργο. Οι διάλογοι και η παρουσίαση ήταν προσανατολισμένη σε ανήλικο κοινό, γεγονός που βοήθησε όλα παιδιά να έχουν ενδιαφέρον και αγωνία για την εξέλιξη.

Ευχαριστούμε πολύ που και φέτος η υπεύθυνη του κινηματογράφου Βικτώρια μας κάλεσε με Ελεύθερη είσοδο Ευχόμαστε σε όλους

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΦΩΤΗΣΗ, ΕΠΛΙΔΑ & ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

   FROZEN 2

Ιαν 10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ‘ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ’.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 ομάδα 6 μαθητών επισκεφθήκαμε το πάρκο των ευχών στα πλαίσια του προγράμματος

‘ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ’.

Η φωτογραφία είναι μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο, είναι ο εσωτερικός διάλογος που αποκτά χρώμα και εικόνα.

Σκοπός η γνωριμία με την φωτογραφία και την ευαισθητοποίηση του μαθητή. Η φωτογραφία ενώνει τον ένα με τους πολλούς, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση, την εμπιστοσύνη και την κοινωνικοποίηση. Ανάπτυξη της ενσυναίσθησης και φωτογράφιση συναισθημάτων.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαμε περάσαμε μια πολύ όμορφη μέρα στη Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, που είχαν στηθεί στο Πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο ήταν  στολισμένο με φωτάκια, έλατα, χιόνι, αστέρια, αγγέλους, μπάλες… μας πρόσφερε σε όλους μοναδικές στιγμές. Για λίγο μικροί και μεγάλοι  αφεθήκαμε  στη χαρά και τη λάμψη των γιορτών.

Οι μαθητές μας φωτογράφησαν μόνοι τους ότι τους άρεσε, φωτογραφηθήκαμε και μεταξύ μας και χαρήκαμε πολύ την εμπειρία της φωτογράφησης με χριστουγεννιάτικο φόντο…. .στο τέλος δεν θέλαμε να φύγουμε….

Ευχαριστούμε πολύ που πρόσφεραν δωρεάν ζαχαρωτά στους μαθητές μας…      ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Υπεύθυνος εκπόνησης προγράμματος: Δικόπουλος Παναγιώτης.

Συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: 1. Βαγενά Κατερίνα,  2.  Κωστοπούλου Ευαγγελία.

                  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων