ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

2 Οκτωβρίου 2024 1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Από σήμερα Τετάρτη 02-10-2024 ανέλαβε καθήκοντα σχολικής τροχονόμου η κ. Ευφροσύνη Χαραλαμποπούλου. Ο θεσμός του σχολικού τροχονόμου αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της ασφαλούς προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών/τριών του σχολείου. Η κ. Χαραλαμποπούλου εκπαιδεύθηκε από την Τροχαία Κηφισιάς και είναι αυτονόητο ότι όλοι μας πρέπει να εφαρμόζουμε τις υποδείξεις της. Όπως γνωρίζετε, εκτελούνται δύο δρομολόγια(ένα κατά την προσέλευση και ένα για την αποχώρηση του υποχρεωτικού προγράμματος) από λεωφορείο που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής για την εξυπηρέτηση γονέων/κηδεμόνων/μαθητών-τριών. Για την ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση των μαθητών/τριών, το λεωφορείο θα σταθμεύει σε συγκεκριμένη θέση, στην οποία η σχολική τροχονόμος θα τοποθετεί κώνους ώστε να μην παρκάρουν αυτοκίνητα ή μηχανές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! 1. Η σχολική τροχονόμος δεν έχει αρμοδιότητα να ανοίγει την πόρτα του σχολείου σε μαθητές/τριες που έρχονται καθυστερημένα στο σχολείο . Παρακαλείσθε όπως προσέρχεστε με τα παιδιά σας έγκαιρα(το αργότερο έως 8.15΄π.μ.), ώστε να μη δημιουργούνται δυσκολίες στη λειτουργία του.
2. Με την έναρξη και κατά τη διάρκεια της προσευχής , δε θα επιτρέπεται η είσοδος των καθυστερημένων παιδιών στο σχολείο η οποία θα γίνεται αμέσως μετά το τέλος της προσευχής. Οι εφημερεύουσες εκπαιδευτικοί θα αποχωρούν αμέσως μετά για να παραλάβουν τα τμήματα που διδάσκουν.
Με τη συνεργασία και αλληλοκατανόηση σχολείου και οικογένειας, θα εξασφαλίζεται η μέγιστη ομαλότητα στη λειτουργία του σχολείου προς όφελος των παιδιών

Ο διευθυντής του σχολείου

Δημήτριος Τζωρτζόπουλος

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ .

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


Τελευταίες Ανακοινώσεις

Ημερολόγιο

Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Translate

European Radio Logo

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση