🤝 Μαθαίνουμε να Μοιραζόμαστε – Μαθαίνουμε να Νοιαζόμαστε ❤️
Σήμερα (23/12/2025) στο σχολείο μας ζήσαμε μια ιδιαίτερα όμορφη και ουσιαστική εμπειρία. Μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκεφθήκαμε την εκκλησία για να εκκλησιαστούμε, αλλά παράλληλα ενώσαμε τις δυνάμεις μας για έναν ακόμη σημαντικό σκοπό: τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Με πολλή χαρά και ευαισθησία συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, κρύβει μέσα της ένα σπουδαίο μήνυμα: το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και του «μαζί».

Μέσα από τέτοιες δράσεις τα παιδιά μαθαίνουν πως το να μοιράζομαι δεν σημαίνει ότι χάνω κάτι, αλλά ότι κερδίζω σε ανθρωπιά. Μαθαίνουν να κοιτούν γύρω τους, να αναγνωρίζουν τις ανάγκες των άλλων και να προσφέρουν με την καρδιά τους. 💖
