ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΜΕΝΩΝ

Το σχολείο των τεσσάρων εποχών

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου.

     Για ακόμη μια χρονιά οι μαθητές του σχολείου μας τίμησαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου κάνοντας παρέλαση και αποδίδοντας τιμές στο ηρώο πεσόντων του χωριού μας. Μετά τη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, οι μαθητές παρέλασαν μέχρι το ηρώο όπου τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση.

IMG_20151028_092319

     Στη συνέχεια εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον δάσκαλο των Α΄και Γ΄τάξεων κ. Αλέξανδρο – Αριστοτέλη Κουπατσιάρη ενώ ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κωνσταντίνο Ζερβάκη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων κ. Νικόλαο Ασφενταγάκη, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων κ. Μαρία Γερακιανάκη και από τους δασκάλους και τους μαθητές του Σχολείου μας.

IMG_20151028_093217

    Στο τέλος ο πρόεδρος της Κοινότητας, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προσέφεραν πλούσια κεράσματα σε όλους όσοι παραβρίσκονταν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων

IMG_20151028_093554

     Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας από την Α΄ μέχρι και την ΣΤ΄ τάξη για τη συμμετοχή και την παρουσία τους και τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή πρόοδο στη ζωή τους.

                                                                                                         Οι δάσκαλοι του Δ. Σχ. Αρμένων

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων