Ψείρες και αζήτητα ρούχα / Lice and unwanted clothes

                                          Ήρθε η άνοιξη και οι… ψείρες! Τα μυστικά για να σώσετε το παιδί από την ταλαιπωρία                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι γονείς και κηδεμόνες,

  • Σας ενημερώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο με την έναρξη των σχολείων, θα πρέπει να ελέγξετε σχολαστικά τα παιδιά σας, για κρούσματα ψειρών. Είναι ένα θέμα που μόνο από το σπίτι μπορεί να επιλυθεί και γι αυτό σας παρακαλούμε για την προσοχή σας, τόσο για την υγεία των παιδιών σας όσο και των συμμαθητών, των φίλων και της οικογένειάς σας. Θα πρέπει σημειωθεί ότι οφείλετε να ελέγξετε και το υπόλοιπο οικογενειακό περιβάλλον (αδελφάκια κλπ) για να μη συνεχιστεί το πρόβλημα. Για περισσότερες οδηγίες (λοσιόν πρόληψης, θεραπευτικά σαμπουάν, μαλλιά πιασμένα κότσο, αποστάσει κλπ) διαβάστε τις οδηγίες στο τέλος του άρθρου, αλλά οφείλετε να  ρωτήσετε και τον παιδίατρο ή τον δερματολόγο σας.

17 10 2022

  • Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, στο σχολείο συγκεντρώνονται πολλά ξεχασμένα ρούχα (ιδιαίτερα μπουφάν και φόρμες) που καθημερινά αφήνουν οι μαθητές. Επειδή πολλά από τα παιδιά δεν μπορούν να αναγνωρίσουν πιο είναι δικό τους θα σας παρακαλούσα, με την αφορμή κάθε επίσκεψής σας στο σχολείο, να ελέγχετε τα ρούχα που συγκεντρώνονται στο χολ μήπως κάποιο απ’ αυτά σας ανήκει. Αν περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να τα ζητήσει κάποιος, τα ρούχα θα δίνονται σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

 Ο διευθυντής

Τόκας Δημήτριος

Οι ψείρες ξαναχτυπούν! Πρόληψη & Αντιμετώπιση

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *