Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου / Celebrating 28th of October

 

Δημοτικό Σχολείο Άνω Αλισσού

 Άνω Αλισσός,  25/10/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι γονείς,

Σας ανακοινώνουμε ότι:

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και της Αγίας Σκέπης. Θα αποχωρήσουν όπως κάθε μέρα στις 10:15΄ (ταξί – λεωφορείο –γονέας).

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το σχολείο μας θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του χωριού μας με παρέλαση- δοξολογία και κατάθεση στεφάνου. (Εμφάνιση άσπρο μπλε αν είναι δυνατό)

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 09:00΄ έως 09:15΄. Στις 09:30΄θα οδηγηθούμε παραταγμένοι στην εκκλησία όπου θα συνεχιστεί ο εορτασμός. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από την εκκλησία με τους γονείς τους  εκτός από τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες που θα πρέπει να επιστρέψουν τη σημαία το σχολείο.

Για να συμμετέχει το κάθε παιδί στον εορτασμό πρέπει ο γονέας να συμπληρώσει την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση και να την επιστρέψει έως την Πέμπτη 27/11/2022.



Λήψη αρχείου

Ο Διευθυντής

Τόκας Δημήτριος

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: 28η Οκτωβρίου, Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *