Παίδες εν… δρόμω

IMG 2131 1

Η κυκλοφοριακή αγωγή στα Δημοτικά σχολεία δεν είναι κάτι καινούριο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαιδευτική δράση για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου Κέας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο (22 Σεπτεμβρίου).

Στα πλαίσια του ολοήμερου προγράμματος παρουσιάστηκε, διαδραστικά, στους μικρούς μας φίλους, από την υπεύθυνη Ολοήμερου Προγράμματος Ευθαλιτσίδου Ευδοκία, το παιδικό βιβλίο με τίτλο: «Σχολικοί Τροχονόμοι – Στο Σχολείο με Ασφάλεια», με συγγραφείς την κα Νεκταρία Βαρσάμη – Πουλτσίδη και Γιώτα Καλαμαρά. Έπειτα, προχώρησαν στη δημιουργία αφίσας με τα σημαντικότερα σήματα οδικής κυκλοφορίας.

Στόχος είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μικρών μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και η καλλιέργεια ασφαλούς οδικής κουλτούρας.

 

Αγιασμός σχολικού έτους 2022-2023

Kea

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος 2022-2023, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:15 πμ, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας!

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες οφείλουν να προσέλθουν στις 10:00 πμ.

O Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Νικολάου Κέας  εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και σε όλους τους Γονείς & Κηδεμόνες , Καλή και Δημιουργική σχολική χρονιά.