Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2017

ΣΤ2 “Ζωγραφιές μετά από την επίσκεψη στην έκθεση Van Gogh”

Τα παιδιά του Στ2 μετά την επίσκεψη μας στην έκθεση Van Gogh alive ζωγράφισαν με πινέλα.                        

Κατηγορίες: Εικαστικά, ΣΤ τάξη | Ετικέτες: , | Γράψτε σχόλιο

ΣΤ1 eTwinning project “Lets plant saplings before its too late” – teleconference

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων του παιδιού οργανώθηκε τηλεδιάσκεψη με το σχολείο Özel Bornova Ortaokulu, Bornova Τουρκία , όπου οι μαθητές συστήθηκαν, παρουσίασαν τα δικαιώματά τους, τραγούδησαν μαζί ένα ελληνικό και ένα τούρκικο τραγούδι με αναφορά στα δικαιώματά τους.        

Κατηγορίες: ΣΤ τάξη, Τ.Π.Ε. | Ετικέτες: | Γράψτε σχόλιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤ1

Μικροί διαφημιστές σε δράση! Πολυτροπικά κείμενα!

Κατηγορίες: ΣΤ τάξη, Τ.Π.Ε. | Ετικέτες: , | Γράψτε σχόλιο

Πολυτεχνείο ΣΤ1

Υλικό για το Πολυτεχνείο από τους μαθητές του ΣΤ1 Αγίου Δημητρίου Αθήνας. Κάπως έτσι συνδιαμορφώνεται το μάθημα από τους μαθητές! Συνεργατική μάθηση!  

Κατηγορίες: ΣΤ τάξη, Τ.Π.Ε. | Ετικέτες: , | Γράψτε σχόλιο

Οι Διαφημίσεις ΣΤ2

Στα πλαίσια του μαθήματος της γλώσσας τα παιδιά του Στ2 έφτιαξαν τις δικές τους διαφημίσεις. Απολαύστε τις! Διαφημίσεις ΣΤ2 from 12dimagdi  

Κατηγορίες: ΣΤ τάξη | Ετικέτες: | Γράψτε σχόλιο

ΣΤ1 – eTwinning project ” Fun and Games Math 2″

Κριτήρια Διαιρετότητας Ο σκοπός είναι να δημιουργηθούν αριθμοί που να διαιρούνται με τους κόκκινους αριθμούς των καρτών. Τι θα κάνουν οι μαθητές για να λύσουν το πρόβλημα; Το έργο διεξήχθη σε ομάδες.

Κατηγορίες: ΣΤ τάξη, Τ.Π.Ε. | Ετικέτες: | Γράψτε σχόλιο