Συμμετοχή του σχολείου μας στην Ημερίδα« Η Καινοτομία στην Εκπαίδευση :Καινοτόμα Προγράμματα -Καινοτόμες Δράσεις-Καλές Πρακτικές
Την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025 το σχολείο μας συμμετείχε στην εξαιρετική ημερίδα: «Η Καινοτομία στην Εκπαίδευση:Καινοτόμα Προγράμματα – Καινοτόμες Δράσεις – Καλές Πρακτικές, που διοργάνωσαν η κα. Κωνσταντία Βαϊρινου Επόπτρια Ποιότητας Εκπαίδευσης ΔΠΕ Φλώρινας,σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και το Σώμα Συμβούλων Φλώρινας με τη συμμετοχή πολλών σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών τους.
Το σχολείο μας συμμετείχε με δύο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις στην κατηγορία Καινοτόμες δράσεις:Κανένα μικρό σχολείο δεν είναι μόνο του-Μικροί εξερευνητές -Φωτογράφοι του τόπου μας» με εισηγητές τους εκπαιδευτικούς: Μάρκου Γεωργία (εκπαιδευτικός στο Τμήμα Ένταξης), Τσώτσος Κωσταντίνος( δάσκαλος της ΣΤ ΄τάξης) και Κωσταντίνου Αναστάσιος (καθηγητής πληροφορικής) και στην κατηγορία Καινοτόμες Μεθολογικές Προσεγγίσεις: πρόταση για διαφοροποιημένη Συνδιδασκαλία στην Ορθογραφία με εισηγήτρια την κα Γ.Μάρκου
Επιπρόσθετα, αξίζει να επισημανθεί πως μόνιμα επιδιωκώμενοι στόχοι της σχολικής μας κοινότητας είναι η εξασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού έργου καθώς και η ανάπτυξη συμπεριληπτικής κουλτούρας που διαμορφώνει τους μαθητές /τριες μας σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες .






























































































