Αποχαιρετώντας τη ΣΤ΄τάξη του σχολείου μας…

Οι μαθητές της Στ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αετού αποχαιρετούν το Δημοτικό και συνεχίζουν το ταξίδι της ζωής και της γνώσης στο Γυμνάσιο.Κουβαλούν στις αποσκευές τους  όμορφες αναμνήσεις και ο,τι ωραίο και σημαντικό έχουν κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια .Με τις θερμότερες ευχές μας να συνεχίσετε να γεμίζετε και στην επόμενη σχολική βαθμίδα με όσα θα σας κάνουν σωστούς , ευτυχισμένους , αξιόλογους και σημαντικούς ανθρώπους.
Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας, αγαπημένα μας εκτάκια!
Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο και υγεία!!!
Καλό καλοκαίρι!!!!

 

 

 

 

Φεύγουν από την αγκαλιά του  και προετοιμάζονται για το γυμνάσιο έχοντας όμορφες αναμνήσεις

Τα καταφέραμε και το Δ.Σ.Αετού γιόρτασε τα 200 χρόνια από την Eπανάσταση του 1821!!!

Μπορεί την 25η Μαρτίου να μην βρισκόμασταν στο σχολείο, όμως αυτό δε μας σταμάτησε να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.Μαθητές και εκπαιδευτικοί τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας και  της ασφάλειας όλων, έστησαν μια γιορτή  στη νέα μας θεατρική σκηνή.Με μεγάλη χαρά και πλούσιο ομαδικό πνεύμα που μας διακατέχει ως σχολική μονάδα καταφέραμε να αποδώσουμε ένα ελάχιστο φόρο τιμής για τη χώρα μας και τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης. Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

 

wedo 2.0 ρομποτική Ε΄ τάξη

Μέσα από τη ρομποτική που εξελίσσεται σε  αντικείμενο του μέλλοντος ,οι μαθητές  μαθαίνουν με βιωματικό τρόπο,αποκτούν επαφή και εμβαθύνουν της γνώσεις τους .Με ψυχή και φαντασία οι μαθητές της Ε΄ τάξης με την άριστη  καθοδήγηση της εκπαιδευτικού πληροφορικής Λάλου Αρχοντούλας, ανέλαβαν πρωτοβουλίες, συνεργάστηκαν μεταξύ τους,βρήκαν λύσεις και είδαν πρακτικά το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!