Δημοσιογραφική Ομάδα

16 Ιουλίου 2024 0 Από Δέσποινα Καλογεράκη

2023-2024

roloi dimosiografiki   Τα νέα του 5ου σε 5 λεπτά!

  Στη Δημοσιογραφική μας ομάδα ανήκουν μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Γ΄ τάξης. 

Κομοτη-Νέα: Η πρώτη μας εφημερίδα

Komoti nea

Τα νέα μας δημοσιεύτηκαν και στην  διασχολική εφημερίδα των Γυμνασίων Ιεράπετρας με τα οποία συνεργαζόμαστε. Δείτε τη συμμετοχή μας εδώ.

Ακολουθεί η πρώτη μας συνέντευξη! Μια μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου που είναι μέλος της Δημοσιογραφικής μας ομάδας,  παίρνει συνέντευξη από τα μέλη του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου μας.

komotinea2

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τη συνέντευξη!

Επιπλέον, για τρίτη χρονιά τα τρία Γυμνάσια της Ιεράπετρας συνεργάζονται με σκοπό τη διάχυση των καλών πρακτικών των εκπαιδευτικών και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των μαθητών όπως η συνεργασία, η επικοινωνία, η κριτική σκέψη. Για το σχολικό έτος 2023-24,  βασικός στόχος είναι η δημιουργία δικτύων εκτός του Νομού Λασιθίου, ακόμα και εκτός Περιφέρειας Κρήτης. Ως εκ τούτου, αναμένονται συνεργασίες με τα Γυμνάσια στις περιοχές του Ηρακλείου, της Κέρκυρας, της Κάσου.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας των σχολικών μονάδων, της ενίσχυσης της συνεργασίας και της πρωτοβουλίας για διαμόρφωση σχολικών δικτύων θα συνεργαστεί και θα συμμετέχει ενεργά και το 5Ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κομοτηνής στο σχολικό δίκτυο,

“Γυρνά-ΜΕ τη σελίδα”.

komotini kriti