Μαγειρεύουμε ψωμί, φακές και λαζαράκια – Cooking lesson

Τελευταία μέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα και καθώς στη Γλώσσα είμαστε στο κεφάλαιο σχετικά με το ψωμί, σήμερα ζυμώσαμε και ψήσαμε ψωμί και ελιόψωμο. Επίσης μαγειρέψαμε φακές. Φέραμε και από το σπίτι έτοιμα μαγειρεμένα φασόλια και φάβα και κάναμε ένα νόστιμο, νηστίσιμο και υγιεινό γεύμα όλοι μαζί. Στη μαγειρική βοήθησαν η κ. Λαμπρινή, η κ. Εύη και η κ. Ευαγγελία, γιαγιάδες μαθητών. Για επιδόρπιο τα παιδιά έφτιαξαν τα παραδοσιακά λαζαράκια. Όλα έγιναν πολύ πετυχημένα! Καλό Πάσχα σε όλους!

110720111581 110720111582 110720111591 110720111592 110720111597 110720111604 110720111605 110720111613   110720111616 110720111617110720111609 110720111610

Last day of school before Easter Holidays and today we baked two loaves of bread and lentils and special Easter cookies called Lazarakia. Happy Easter!

Κατηγορίες: 17 SDGs. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.