6 νέα θέματα εμφάνισης για το ιστολόγιο σας
Προσθήκες - Βελτιώσεις
31 Μάιος 2019

Προσθέσαμε ακόμη περισσότερα θέματα εμφάνισης συνεχίζοντας έτσι τον εμπλουτισμό της υπηρεσίας ιστολογίων του ΠΣΔ https://blogs.sch.gr.  Στη συλλογή μας άλλα 6 θέματα εμφάνισης, πλήρως συμβατά με κινητές συσκευές και όπως πάντα πλήρως μεταφρασμένα. Αναζητήστε τα στα διαθέσιμα θέματα εμφάνισης του ιστολογίου σας.

Οδηγίες για την αλλαγή θέματος θα βρείτε στο: https://blogs.sch.gr/blogs_manual#121.

Ή παρακολουθήσετε το σχετικό εκπαιδευτικό βίντεο για το πως γίνεται αλλαγή θέματος σε ένα ιστολόγιο: https://video.sch.gr/asset/detail/w1NSgfLQODXSNaJbfROcWmAb/W2kbdErRWDJeJSQ7EQGWVgn3

Τα νέα θέματα εμφάνισης είναι:

Covfefe Sch. Το Covfefe Sch έχει σχεδιαστεί για ιστολόγια, περιοδικά και ενημερωτικά δελτία. Είναι συμβατό με κινητές συσκευές και έχει απλό, κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Κατάλληλο για περιεχόμενο για όλα τα θέματα.

Attorney Sch. Είναι ένα κομψό θέμα κατάλληλο για όλες τις οθόνες. Περιέχει εναλλακτικά πρότυπα για την αρχική σελίδα, ένα για στατικό περιεχόμενο και ένα με slider των πρόσφατων άρθρων. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συμπεριφορά του slider, και τα βασικά χρώματα του θέματος εμφάνισης. Παρέχει διαφορετικές πλευρικές στήλες για άρθρα, αρχική σελίδα κ.α.

Academic Education Sch. Είναι το κατάλληλο θέμα για σχολεία, εύκολο στην παραμετροποίηση μέσω του προσαρμογέα και φυσικά κατάλληλο για όλες τις οθόνες. Διαθέτει υποσέλιδο με 4 περιοχές για να εισάγετε τις μικροεφαρμογές σας.

 

Play School Sch. Το Play School Sch είναι ένα θέμα εμφάνισης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νηπιαγωγεία, δημοτικά κ.α. Απλό και ευέλικτο, Είναι γρήγορο και ελαφρύ, προσαρμόζεται σε κάθε είδους οθόνη. Υποστηρίζει slider στην αρχική σελίδα.

Image Gridly Sch. Eίναι seo friendly και κατάλληλο για κάθε είδους οθόνη (κινητό, τάμπλετ ή οθόνη υπολογιστή) και δημιουργήθηκε για χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών, ιστολόγιο, εφημερίδα κ.α. Το θέμα είναι απλό στη ρύθμιση. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα απλό και μινιμαλιστικό ιστολόγιο και να το προσαρμόσετε. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε θεματολογία θέλετε. Το θέμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε από ένα απλό ιστολόγιο έως ένα ενημερωτικό τόπο σχολείου ή εκπαιδευτικού συνεδρίου με μικρή προσπάθεια, δεδομένου ότι ο σχεδιασμός του είναι εξ ορισμού όμορφος.

Coral Dark Sch. Ένα θέμα προσαρμοζόμενο σε όλες τις οθόνες με διάταξη μίας ή δύο στηλών και μικροεφαρμογών στο υποσέλιδο καθώς και ενσωματωμένο slideshow. Το θέμα είναι εντυπωσιακό με το σκοτεινό, μαύρο φόντο.

 

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων