ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ – Λ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Μακριά η βία από τα γήπεδα!

Απρ 201914

Ως γνήσιος φίλος του αθλητισμού μου αρέσει να βρίσκω διάφορα βίντεο σχετικά με αυτό. Έτσι, μετά από την παρακίνηση του γυμναστή μου, παρακολούθησα τα παρακάτω βιντεάκια σχετικά με την αποδεκτή και μη αποδεκτή συμπεριφορά στον αθλητισμό.

Στο πρώτο παρατήρησα σοκαρισμένος ένα φανατικό οπαδό να αρπάζει και να βγάζει έκτος γηπέδου αθλητή της αντίπαλης ομάδας. Συνεχίζοντας την παρακολούθηση, παρατηρώ ότι οι υπόλοιποι αθλητές όχι μόνο δεν απορρίπτουν αυτή τη συμπεριφορά αλλά την επιδοκιμάζουν! Πραγματικά δεν γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η πλευρά του αθλητισμού.

Το δεύτερο βιντεάκι με ξάφνιασε ακόμα περισσότερο αφού είδα γνωστούς και αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές να φέρονται αντιαθλητικά σε συναθλητές τους. Αυτή η συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον αθλητισμό.

Ευτυχώς το τρίτο βίντεο μου έδωσε μια ελπίδα αφού παρατήρησα διάφορους αθλητές να ξεχνούν τον ανταγωνισμό ή τη νίκη αλλά να εστιάζουν στον άνθρωπο. Αθλητές-πρότυπα που σε συγκινούν και σε εμπνέουν με τις πράξεις τους. Εξάλλου οι αντίπαλοι σε όλα τα σπορ αξίζουν μόνο σεβασμό και θαυμασμό. Αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού.

Αν θα είχα τη δυνατότητα να δώσω μια συμβουλή στους μικρότερους θα ήταν να αγαπάνε πραγματικά τα αθλήματα, να μη φανατίζονται και να αποφεύγουν τη βια στα γήπεδα. Ο αθλητισμός είναι σπουδαίος και θα πρέπει να καλλιεργεί την αγάπη, τη συνεργασία και το ήθος.

Πάλλης Νίκος

Γ3 Λυκείου

από κάτω από: ΑΘΛΗΤΙΚΑ| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μακριά η βία από τα γήπεδα!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
European Radio Logo


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων