Ugly Daughter

ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Θεσσαλονίκη, λοιπόν. Μία πόλη για όλους, μικρούς και μεγάλους. Μία πόλη φαγητού, μόδας, χαλάρωσης αλλά πάνω απ’ όλα καλοπέρασης. Μία πόλη, με λίγα λόγια, που τα συνδυάζει όλα!

Και ποιο θα είναι το «break αυτού του μήνα»; Τι άλλο, από ένα μαγαζί- βιτρίνα της Θεσσαλονίκης. Ένα μέρος όπου συνδυάζονται όλα εξίσου τέλεια. Κατατάσσοντας τον εαυτό του σε μία μοναδική κατηγορία, «fun restaurant», το Ugly Daughter έχει κύριο μέλημα τη διασκέδαση των πελατών.

Το Ugly Daughter βρίσκεται στην Καθολικών 1 και είναι ένα μαγαζί μόνο κάποιων μηνών. Έχοντας έναν πολύ πρωτότυπο τίτλο (άσχημη κόρη), αφού, όπως υποστηρίζουν οι πέντε συνέταιροι, το βλέπουν σαν την κόρη τους. Ενώ με τη λέξη «Ugly» θέλουν να προσδιορίσουν τη διαφορετικότητα του menu και γενικότερα όλης της νοοτροπίας του μαγαζιού.

Με βασική πρώτη ύλη το ψάρι αλλά και μερικά κρέατα, δημιουργεί συνδυασμούς και πιάτα τα οποία θα σε γοητεύσουν τόσο γευστικά όσο και αισθητικά. Ακόμα, υπάρχουν πολλές επιλογές από ποτά και κοκτέιλ για τις πιο βραδινές ώρες. Έτσι, σε συνδυασμό με το πρωτοκλασάτο design και τη φιλική ατμόσφαιρα, είναι σίγουρο πως θα επιστρέψεις ξανά σε αυτό το μαγαζί!

Βέβαια, ένας ακόμα λόγος που είναι φημισμένο το μαγαζί, είναι τα περίφημα brunch του. Καθώς, άτομα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, έρχονται με σκοπό να γευτούν ένα ολοκληρωμένο πρωινό αποκλειστικά στο Ugly Daughter· με τα pancakes, μαζί με κάθε λογής συνοδευτικού της επιλογής σου, να κάνουν θραύση.

Είναι πολύ δύσκολος ο συνδυασμός πολλών πραγμάτων μαζί και πόσο μάλλον το πάντρεμά τους να καταλήγει σ’ ένα καλό αποτέλεσμα. Το Ugly Daughter τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία! Οπότε τι λέτε, έτοιμοι να γνωρίσουμε την «άσχημη κόρη»;