Easter life hack

Σέβη Life hacks
Σέβη Γιαλοψού

Νηστεία

Είναι σημαντικό, την περίοδο της Σαρακοστής, σε όσους νηστεύουν να μην παρουσιάζεται έλλειψη σε στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό. Οπότε, φροντίστε με τις διατροφικές σας συνήθειες να καλύπτετε τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνη Β12, καταναλώνοντας περισσότερους ξηρούς καρπούς, θαλασσινά και πράσινα, φυλλώδη ή μη, λαχανικά.

Διαλέξτε χρώμα

Φροντίστε όλη σας η πασχαλινή διακόσμηση να έχει ένα θεματικό χρώμα, το οποίο θα έχετε ως βάση και θα το ακολουθούν όλα σας τα στολίδια. Προτιμήστε χαρούμενα χρώματα και καρό υφάσματα. Το αποτέλεσμα θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, εάν το θεματικό χρώμα που θα επιλέξετε συμφωνεί με το βάψιμο των αυγών!

Στολίδι από τη φύση

Δώστε μια πιο χαρούμενη και πολύχρωμη διάθεση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, πλέκοντας ένα στεφάνι από κλαδιά, άνθη και φύλλα. Σε περίπτωση που το προορίσετε για επιτραπέζια διακόσμηση, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κερί στο κέντρο του ή και τα βαμμένα αυγά ανάμεσα στην πλέξη του. Το στεφάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την Πρωτομαγιά!

Λίγη κηπουρική

Η άνοιξη έχει καταφθάσει και ο καλύτερος τρόπος, για να την υποδεχτούμε είναι ο εμπλουτισμός της αυλής ή του μπαλκονιού με λουλούδια! Με τον τρόπο αυτό, δε θα γεμίσετε απλώς κάποιες γλάστρες και παρτέρια αλλά και τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας κάτι δημιουργικό.

Πάσχα

Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά ας μην ξεχνάμε την ουσία της πανέμορφης αυτής γιορτής. Έστω τη Μεγάλη Εβδομάδα, μπορούμε να σκεφτούμε το μαρτύριο που υπέμεινε ο Χριστός για τη σωτηρία όλων μας και πού ξέρετε; Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά σε Αυτόν και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Καλό Πάσχα!