Music life hacks

Σέβη Life hacks
Σέβη Γιαλοψού

Φυσικός ενισχυτής

Ενισχύστε την ένταση της μουσικής που παίζει από το κινητό σας βάζοντας το χέρι σας κάτω από το ηχείο, ώστε να δημιουργήσετε μια “στοά” με αυτό. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το ηχείο του κινητού σας σε κάποιο (κατά προτίμηση γυάλινο) ποτήρι και το φαινόμενο της ηχούς θα κάνει το θαύμα του!

 

Ακούστε μουσική στο μπάνιο

Είναι απλό! Βάλτε το κινητό σας μέσα σε μια πλαστική, αεροστεγή σακούλα τροφίμων, για να το προστατεύσετε από οποιαδήποτε σταγόνα νερού. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μουσική, ενώ κάνετε μπάνιο, χωρίς ανησυχίες.

 

Αποφύγετε το ξεμπέρδεμα

Τα καλώδια των ενσύρματων ακουστικών πολλές φορές μπλέκονται μεταξύ τους. Για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση, τυλίξτε τα καλώδια γύρω από τον δείκτη και το μικρό σας δάχτυλο έτσι ώστε να σχηματίζουν οχτάρι. Αφήστε το μονό καλώδιο που τα ενώνει και αφού έχετε τελειώσει με το υπόλοιπο μέρος, τυλίξτε το στο κέντρο του οχταριού.

 

Ένα κινητό μόνο μουσική!

Όλοι έχουμε σε κάποιο συρτάρι το παλιό μας κινητό τηλέφωνο. Ας του δώσουμε, λοιπόν, ζωή και πάλι μετατρέποντάς το σε mp3. Πιο συγκεκριμένα διαγράψτε τυχόν παλιές φωτογραφίες, αρχεία, επαφές και γεμίστε τον αποθηκευτικό του χώρο με τραγούδια που αγαπάτε.

 

Ακούστε μουσική!

Η μουσική αποτελεί μια μοναδική γλώσσα με την οποία μπορούμε να εκφράσουμε σκέψεις και συναισθήματα. Γι’ αυτό και ένα τραγούδι μπορεί να μας χαλαρώσει, να μας αποφορτίσει, να μας τονώσει συναισθηματικά, να αλλάξει τη διάθεσή μας! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να ακούμε συχνά μουσική, γιατί έχει έναν μαγικό τρόπο να «γεμίζει» ή να «θεραπεύει» την ψυχή μας