Life hacks & tips για το νέο έτος

Σέβη life hacks
Σέβη Γιαλοψού

 

  • Τα καλά της πανδημίας

Ένας καλός τρόπος να ξεκινήσουμε το 2021 είναι να αναλογιστούμε: Ποια ήταν τα καλά της πανδημίας; Τι μάθαμε μέσα απ’ αυτήν; Σίγουρα να εκτιμήσουμε ό,τι έχουμε και πάνω απ’ όλα την υγεία και τη ζωή μας. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε παρακάτω και να αλλάξουμε προς το καλύτερο.

  • Χρόνος για εσάς

Είτε σε καραντίνα είτε όχι, ποτέ μην ξεχνάτε να αφιερώνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, στα ενδιαφέροντά σας. Η επιλογή ενός χόμπι της αρεσκείας σας θα ήταν μία από τις καλύτερες λύσεις, ενώ μια 20λεπτη γυμναστική είναι πάντα απαραίτητη!

  • Οργάνωση

Για να υπάρξει διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος χρειάζεται οργάνωση. Με ένα ημερολόγιο, λοιπόν, βάλτε πρόγραμμα σημειώνοντας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Έτσι σίγουρα θα μπορέσετε να αποφύγετε το καθημερινό άγχος και να βρίσκετε πάντα χρόνο για ξεκούραση! 

  • Διατροφή

Με την αλλαγή του έτους καλό θα ήταν να βελτιώσουμε και τις διατροφικές μας συνήθειες. Λιγότερα λιπαρά, περισσότερα λαχανικά και φρούτα και το ξεκίνημα της ημέρας με ένα δυναμωτικό πρωινό αποτελούν συμβουλές για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, άρα και της υγείας μας.

  • Λίγη μόδα

Τον χειμώνα του 2021 επιστρέφουν στη μόδα τα 70’s με πορτοκαλί και πράσινους τόνους και φυσικά, πολλά μοτίβα. Παράλληλα, τα δερμάτινα jackets και παντελόνια συνεχίζουν να κυριαρχούν όπως και τα πουπουλένια μπουφάν. Τέλος, επανέρχονται τα καπιτονέ και τα βελούδινα παλτό.

  • Όνειρα

Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μη σταματάτε στις αποτυχίες, πεισμώστε! Σπάστε τα όνειρα σε μικρούς κάθε φορά στόχους οι οποίοι τελικά θα οδηγούν σε αυτά! Καλή χρονιά!