Rolly Rolly

getlstd-property-photo
ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το καλοκαίρι τελείωσε, ο χειμώνας έρχεται και η ρουτίνα επιστρέφει. Οι απολαύσεις του καλοκαιριού πλέον γίνονται γλυκές αναμνήσεις και μας ωθούν σε έναν χειμώνα με γεμάτες τις μπαταρίες. Και ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ένα γεμάτο καλοκαίρι, δεν είναι άλλος από το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, ένα δροσιστικό παγωτό!

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τη Θεσσαλονίκη μας, για να βρεις ένα ξεχωριστό παγωτό. Και πιο συγκεκριμένα, εμπιστευτείτε με και επισκεφτείτε το μαγαζί RollyRolly, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αριστοτέλους 1. Ένα παγωτό με πολύ διαφορετικό τρόπο παρασκευής- μπροστά στα μάτια σου- και θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Χρησιμοποιώντας για βασικό υλικό το αγνό γάλα και έχοντας μία τεράστια γκάμα από συνοδευτικά υλικά, όπως διάφορα είδη σοκολάτας, φρούτα και ξηρούς καρπούς, οι υπάλληλοι του μαγαζιού δημιουργούν τα Rolls της επιλογής σου. Τα μόνα εργαλεία, είναι ο καταψύκτης, πάνω στον οποίο γίνεται το παγωτό και οι δυο σπάτουλες που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι. Όλα τα άλλα είναι απλώς μία περίτεχνη διαδικασία!

Πρόκειται για μία τακτική η οποία είναι ευρέως γνωστή στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και πολλά μαγαζιά την ακολουθούν πιστά σε όλο τον κόσμο. Τα διάσημα Rolls παγωτού, αναδεικνύουν το παγωτό στην καλύτερη εκδοχή του και γίνονται ανάρπαστα από όσους τα δοκιμάζουν.

Τέλος, το διαφορετικό είναι ρίσκο αλλά πάντα ελκύει, οπότε καλό είναι να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και νέες γεύσεις. Αυτά από εμένα και αν θέλετε τη συμβουλή μου, ένα παγωτό του RollyRolly με φράουλες και μαύρη σοκολάτα θα ήταν ό,τι πρέπει για την προετοιμασία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!