Ζωή χωρίς καπνό 2023-24

Κάπνισμα2023 24 20

Για μια ακόμα χρονιά το 2ο Γυμνάσιο Νεάπολης Θεσσαλονίκης κάνει τον ΑΓΩΝΑ του ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΤΣΙΓΑΡΟ, είτε παραδοσιακό είτε ηλεκτρονικό.

Τα όπλα μας είναι…

  • Επιμόρφωση για μικρούς και μεγάλους, που οργάνωσε η κυρία Π. Αποστόλου. Χαρακτηριστικά δες το  έργο που κάνει η “ΠΥΞΙΔΑ” και το σεμινάριο με την EDUact.
  • Επεξεργασία του θέματος στα μαθήματα Ν.Ε. ΓΛΩΣΣΑΣ, με την κυρία Α. Καλαντζή: Βλαβερές συνήθειες στη ζωή μας, λάθος επιλογές φίλων που μας παρασύρουν σε βλαβερές συνήθειες.
  • Εξειδικευμένη επιστημονική μελέτη του θέματος στο μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ με την κυρία Μ. Αντωνιάδου, όπου κάνουμε και εργασίες πέρα από το μάθημα.
  • Ένταξη του θέματος ως ΚΑΝΟΝΑ στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.
  • Συνεχείς συζητήσεις και συμβουλές κατ’ ιδίαν από τις Συμβούλους Σχολικής Ζωής Π. Αποστόλου και Α. Καλαντζή, σε συνεργασία με τις Εκπαιδευτικούς και τους Γονείς-Κηδεμόνες.
  • Αν δεν ακούμε παρ’ όλ’ αυτά; Συμβουλές από τον κύριο Διευθυντή και δυστυχώς αλλά αναγκαία… ποινές παιδαγωγικές.

Οι προσπάθειες και οι δράσεις μας εντάσσονται στο…

Ετήσιο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: “Ζωή ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ”

Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Αποστόλου Πελαγία – Αντωνιάδου Μαρία – Τσιομπανίδου Γιαννούλα.

Κάπνισμα2οΓσιοΝεάπ2023 24 22

Στο 2ο Γυμνάσιο Νεάπολης έχουμε δημιουργήσει παράδοση πια να εκφραζόμαστε ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ σε ΘΕΜΑΤΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,  που μας απασχολούν, τα μελετάμε και τα συζητάμε, αλλά και που μας βασανίζουν, οπότε προσπαθούμε να τα λύσουμε.

=> Δες κι άλλες ΑΦΙΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ:

 

=> Δες προηγούμενες ΔΡΑΣΕΙΣ μας ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΕΣ. 

 

Αφήστε μια απάντηση