Σταλαγματιές αγάπης από το Γ1

.jpg

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στο μάθημα της λογοτεχνίας, με αφορμή την ημέρα της αγάπης περιηγηθήκαμε στις πηγές των ποιητών και άλλων σοφών ανθρώπων. Κάναμε στάσεις εκεί που μας άγγιζε η ποίηση και αντλήσαμε πολύτιμα λόγια – σταλαγματιές αγάπης. Μετά τις μοιραστήκαμε με όλο το σχολείο: καθηγητές, καθηγήτριες, συμμαθητές και συμμαθήτριες. Αγάπη, ποίηση κι η δίψα μας, αστείρευτες.

2019

Οργάνωση: Η φιλόλογος Βουλγαρίδου Σοφία και οι μαθητές + μαθήτριες του τμήματος Γ1. Για να πάρεις μια γεύση δες το βίντεο και άκου ένα τραγουδάκι που σε περιμένει προς το τέλος…

Σταλαγματιές αγάπης από Γ1+Β2 (2020)

Δημιουργός: akalantzi, στις: 24-06-2023, διάρκεια: 00:02:40

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στο μάθημα της λογοτεχνίας, με αφορμή την ημέρα της αγάπης περιηγηθήκαμε στις πηγές των ποιητών και άλλων σοφών ανθρώπων. Αντλήσαμε πολύτιμα λόγια – σταλαγματιές αγάπης. Μετά τα μοιραστήκαμε με όλο το σχολείο: καθηγητές, καθηγήτριες, συμμαθητές και συμμαθήτριες. Συμμαθητές/τριες από το Β2 μας ανταπέδωσαν με μηνύματα – ορισμούς της αγάπης.

Βίντεo: α) Μουσική από freesound.org/people/milton./sounds/76308/  β) Περιεχόμενο και δημιουργία από την κ. Α. Καλαντζή και το τμήμα Β2.