Τηλεόραση και εφαρμογές.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας, άλλαξε και η σχέση του καταναλωτή με τα Mέσα. Όλες οι πληροφορίες είναι στη διάθεσή μας χάρη στην πρόοδο που έχουν σημειώσει τα smartphones, τα tablet και οι υπολογιστές. Πλέον, έχουμε πρόσβαση σε κάθε τύπο περιεχομένου, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης που έχουμε μπροστά μας. Ομοίως με αυτές τις συσκευές, έτσι και η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε μέσο ψυχαγωγίας χάρη στην έξυπνη τεχνολογία. Μέσω της τηλεόρασής σας μπορείτε να ακούσετε μουσική, να δείτε φωτογραφίες, να παίξετε παιχνίδια και να παρακολουθήσετε βίντεο.

ΥouTube:Καθίστε άνετα και απολαύστε τα βίντεο που εσείς επιθυμείτε.

Spotify:Όλοι μπορούν πλέον να ακούσουν τη μουσική που αγαπούν δωρεάν. Αναζητήστε την αγαπημένα σας playlist, άλμπουμ και κομμάτια, χρησιμοποιώντας το τηλεκοντρόλ ή το τηλέφωνό σας.

Netflix:Παρακολουθήστε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και πρωτότυπα προγράμματα στη στιγμή. Απαιτείται συνδρομή στο Netflix.

Amazon Video:Το Prime Video σας προσφέρει άμεση πρόσβαση στις βραβευμένες σειρές και ταινίες Amazon Originals, καθώς και σε άλλο περιεχόμενο. Περιηγηθείτε στους τίτλους, αναζητήστε τα αγαπημένα σας ή απολαύστε ταινίες και εκπομπές που συστήνονται αποκλειστικά για εσάς.

Google Play Movies & TV:Η εφαρμογή Google Play Movies & TV σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που έχετε αγοράσει ή ενοικιάσει στο Google Play. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές απευθείας στη Smart TV σας.

Facebook Video:Απολαύστε τα βίντεό σας στο Facebook σε μεγάλη οθόνη, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο από φίλους, τα κορυφαία live βίντεο και τα προτεινόμενα βίντεο. Εξερευνήστε νέα κανάλια ή αναζητήστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας βίντεο.

Πηγή:https://www.samsung.com/gr/smart-tv/apps-on-smart-tv/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση