Συμμετοχή σε σχολικό διαγωνισμό!!

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό  διαγωνισμό :“ Το κλίμα αλλάζει…αλλάζω ζωή!”, που εντάσσεται στις εκπαιδευτικές δράσεις του ολοκληρωμένου έργου “ LIFE- IP AdaptinGR- Boosting the implementation of adaption policy across Greece” ( LIFE17 IPC/GR/000006).

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Πράσινο Ταμείο και το συντονίζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο υπεύθυνος φορέας διοργάνωσης του διαγωνισμού είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στοχεύει στην ανάδειξη έργων με θέμα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή σε αυτή. Μέσα από την συμμετοχή μας στο διαγωνισμό με τη δημιουργία σύνθεσης εικόνων- κολλάζ δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να ενεργοποιηθούν περαιτέρω αναφορικά με την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της χώρας μας έναντι των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και να βραβευτούν για τις προσπάθειές τους.

Ευχαριστούμε πολύ την ΕΛΛΕΤ για την χαρά και τη γνώση που αποκομίσαμε, για να γίνουμε μέσω της τέχνης συνδιαμορφωτές ενός καλύτερου αύριο!

Κολλάζ 1 1                         Κολλάζ 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *