Ξεκινάμε… Ο Αγιασμός στο νηπιαγωγείο μας..

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν  08:15- 08:30. Σύμφωνα με τα μέτρα για την πρόληψη και προφύλαξη από την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, θα προσέλθουν στις αίθουσες μόνο οι μαθητές για τον αγιασμό. Με το πέρας του αγιασμού οι μαθητές θα αποχωρήσουν με τη συνοδεία των κηδεμόνων. Η αποχώρηση θα γίνει στις 10:15.

Απαραίτητη για την είσοδο του παιδιού στο χώρο του νηπιαγωγείου είναι η επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (self) τεστ το οποίο θα κάνετε την Κυριακή . (Η προμήθεια των self tests από τα φαρμακεία έχει ήδη ξεκινήσει)

Όλα τα παιδιά πρέπει να φορούν μάσκα.

Η είσοδος των γονέων – συνοδών στην αυλή και στο κτίριο του σχολείου απαγορεύεται σύμφωνα με τα μέτρα για τη δημόσια υγεία. 

Θα ενημερωθείτε σε ποιο τμήμα ανήκει κάθε παιδί και ποια εκπαιδευτικό / εκπαιδευτικούς έχει από τις λίστες που θα αναρτηθούν στις δύο εισόδους του Νηπιαγωγείου ( είσοδοι επί των οδών Αθηνών και Πανόρμου).  Επιπλέον στις λίστες αυτές θα αναγράφεται η πόρτα εισόδου και εξόδου κάθε τμήματος και παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό.

 

Θερμή παράκληση να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα https://blogs.sch.gr/9nipxan/ για οτιδήποτε αφορά το νηπιαγωγείο.

 

Ευχόμαστε μια καλή, όμορφη και δημιουργική χρονιά.

 

Η διευθύντρια και

Το διδακτικό προσωπικό

 του νηπιαγωγείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *