Αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια στο γήπεδο της Πρόνοιας!

Δυο μέρες μετά την καλοκαιρινή γιορτή λήξης του σχολικού έτους, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 9ου νηπιαγωγείου Περάματος συνεχίζουν τις δράσεις τους μαζί με τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Περάματος. Ο δήμος Περάματος μας παραχώρησε τον χώρο του κλειστού γηπέδου στην Πρόνοια, όπου εκεί οι μαθητές μας με χαμόγελα και ενθουσιασμό συμμετείχαν σε ασκήσεις προθέρμανσης, όπως κάνουν οι αθλητές στην καθημερινότητα τους και εν συνεχεία έπαιξαν σε ομάδες διάφορα παιχνίδια. Επίσης συμμετείχαν σε δωρεάν μάθημα καράτε από τον δάσκαλο κον Μοσχόβα , ο οποίος εθελοντικά όλον τον χρόνο, έκανε μαθήματα στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού.

Ευχαριστούμε την κα Αμαλία Πίτσικα, διευθύντρια του συστεγαζόμενου Ειδικού Δημοτικού για τις ομορφες ασκήσεις και διασκεδαστικά παιχνίδια που μας έδειξε.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των δύο τμημάτων που μας συνόδευσαν κατά την μετάβαση μας στο γήπεδο και παρακολούθησαν από τις κερκίδες χειροκροτώντας και εμψυχώνοντας όλα τα παιδιά.

Διαφάνεια4

Διαφάνεια1 Διαφάνεια2 Διαφάνεια3

Επιστρέφοντας στο σχολείο μας οι μαθητές δροσίστηκαν με τους χυμούς που μας κέρασε ο δήμος και παρέλαβαν και το πιστοποιητικό συμμετοχής τους.

εικόνα Viber 2023 06 09 20 17 35 813