Ανακοινώσεις – Τελευταία Νέα!

Το προληπτικό κλείσιμο των σχολείων ζήτησε από τους συναρμόδιους φορείς ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

Να κλείσουν για λόγους πρόληψης όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών ζήτησε με επιστολή του ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.

Η επιστολή απεστάλη την Τρίτη 10 Μαρτίου και είχε αποδέκτες το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, τους φορείς δηλαδή που σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού».

Στην επιστολή αναφέρεται: «Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης στη Δημόσια Υγεία και της αγωνίας των Δημοτών μας να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το κρίσιμο ζήτημα της πιθανής εξάπλωσης του Κορωνοϊού, ζητούμε την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ όλων των σχολείων του Δήμου μας για τουλάχιστον 14 ημέρες, ώστε να εμποδιστούν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η υγεία των συνδημοτών μας γι’αυτό και από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Αχαρνών και οι υπηρεσίες του τηρούν όλες τις οδηγίες των συναρμόδιων υπουργείων και του ΕΟΔΥ». ΠΗΓΗ

===================================

——————————

1. ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ/ΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΘΑΛΗΣ»

Το σχολείο μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία στον Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στις 9/11/2019. Ο μαθηματικός αυτός διαγωνισμός διεξάγεται κάθε χρόνο και στο Γυμνάσιο συμμετέχουν μαθητές/τριες της Β και Γ τάξης. Φέτος το σχολείο μας έστειλε μια ομάδα μαθητών/τριών της Β Γυμνασίου και πέντε μέλη της κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο επίπεδο με δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Πρόκειται για τους/τις μαθητές/τριες:

  • Παναγιώτης Κανδύλης Β2

  • Χρυσούλα Κιοκπάσογλου Β2

  • Γεώργιος Κυριαζής Β2

  • Νικόλαος Λιμάκης Β2

  • Παναγιώτης Μυριτζής Β3

Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και πολλές επιτυχίες στα επόμενα στάδια του διαγωνισμού!

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά που παρά τις προσπάθειές τους δεν είχαν τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν. Θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες!

—————————-

2. Συμμετοχή των μαθητών του σχολείου με ζωγραφιές τους σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

3. Πρόγραμμα Ενημέρωσης Γονέων & Κηδεμόνων:

Κάντε Click εδώ  για το πρόγραμμα ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων.