9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

Από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο…

Μάι 202430

Μετάβαση

Η αλλαγή βαθμίδας από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο είναι μια σημαντική αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Είναι μια αλλαγή από το γνώριμο στο άγνωστο σε μια μεταβατική φάση της ζωής τους και αναπόφευκτα τους προκαλεί άγχος.
Έτσι, σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου, με στόχο να εξομαλύνουμε όσο το δυνατόν αυτή τη μετάβαση επισκεφτήκαμε με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης το 3ο Γυμνάσιο Θήβας συμμετέχοντας σε σχετική δράση. Η γυμνασιάρχης κ. Παπαγεωργίου Πασχαλία και καθηγητές του Συλλόγου Διδασκόντων μας υποδέχτηκαν θερμά και μας ξενάγησαν στο φιλόξενο χώρο τους. Ενημέρωσαν τα παιδιά για τον τρόπο λειτουργίας του νέου τους σχολείου και φρόντισαν να λύσουν τις απορίες τους. Μα περισσότερο φρόντισαν να τους δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα και αισιοδοξία ώστε να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παιδαγωγικές, διδακτικές, ψυχολογικές και συναισθηματικές προκλήσεις της νέας εκπαιδευτικής βαθμίδας.

από κάτω από: Σχολικό Έτος 2023-24| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο…    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

26/6/: Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών υπέρ των θυμάτων των βασανιστηρίων

26/6: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων