9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

Δώρα στους μαθητές & τις μαθήτριές μας από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία!

Ιαν 202410

Δωρεά Παπουτσιών

Σήμερα όλα τα παιδιά του σχολείου μας πήραν από ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια αθλητικού τύπου. Το κόστος της αγοράς τους ανέλαβε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία μετά από αίτημά μας για χορηγία. Την παράδοση έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας καθηγητής κύριος Κωνσταντίνος Τούτουζας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μετά από πρόσκληση μας ο Δήμαρχος Θηβαίων κύριος Γιώργος Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κύριος Παναγιώτης Νίκας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας ζωής κύριος Νικόλαου Κοβάνης.
Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν υγεία, χαρά, δύναμη, επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες καθώς και να συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας!

από κάτω από: Γενικά| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δώρα στους μαθητές & τις μαθήτριές μας από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

26/6/: Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών υπέρ των θυμάτων των βασανιστηρίων

26/6: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων