9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

Εμβολιασμός & Παιδιατρική κλινική εξέταση σε συνεργασία με το πρόγραμμα “ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”!

Δεκ 20235

Εμβολιασμός

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 διενεργήθηκαν με επιτυχία Εμβολιασμός και Παιδιατρική κλινική εξέταση στο χώρο του σχολείου μας σε συνεργασία με το πρόγραμμα «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO Chair on Adolescent Health Care, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του ΚΕΣΥ και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Τα εμβόλια που πραγματοποιήθηκαν σε 75 μαθητές/τριές μας αλλά και σε αδερφάκια τους μικρότερης ηλικίας είναι: Prevenar (Πνευμονιόκοκκου), Priorix (Ιλαράς, Ερυθράς, Παρωτίτιδας), Repevax (Διφθερίτιδας-Τετάνου-Κοκκύτη-Πολιομυελίτιδας) , Neisvac (Μηνιγγιτιδόκοκκου), Varivax (Aνεμοευλογιάς), Havrix (Ηπατίτιδας Α΄), HBVAXPRO (Hπατίτιδας Β’).
Στη δράση συμμετείχαν και φορείς του Δήμου Θήβας (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου & Γραφείο στήριξης Ρομά), ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, η 5η Υ.Περιφέρ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας  και η Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ».
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Σωτηροπούλου Ελένη, πρόεδρο του προγράμματος «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», που συντόνισε τη δράση αλλά και όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν μαζί της!

από κάτω από: Γενικά, Σχολικό Έτος 2023-24| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εμβολιασμός & Παιδιατρική κλινική εξέταση σε συνεργασία με το πρόγραμμα “ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

14/10/1863: Ο σουηδός χημικός Aλφρεντ Νόμπελ πατεντάρει την παρασκευή της νιτρογλυκερίνης.
Από την εφεύρεσή του αυτή θα κερδίσει πολλά χρήματα, ικανά για να συντηρούν μέχρι σήμερα το Ίδρυμα Νόμπελ, που απονέμει τα ομώνυμα βραβεία.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων