9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

Αρχεία για Νοέμβριος, 2023

Εικονική περιήγηση στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων!

Νοέ 202316

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου οι μαθητές/τριες των Ε΄& ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας  συμμετείχαν στο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό προγράμματος σύγχρονης εκπαίδευσης «Στα χνάρια του Βαγγέλη Σούκα –Μια εικονική περιήγηση στη ζωή και το έργο του». Στόχος του προγράμματος είναι να προσεγγίσει τη μουσική ταυτότητα των Ελλήνων Ρομά μέσα από τη ζωή και το έργο του […]

από κάτω από: Γενικά | με ετικέτα ,  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εικονική περιήγηση στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων!

Συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας Σχολείου-Οικογένειας!

Νοέ 20233

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Γραφείο Στήριξης Ρομά του Δήμου Θήβας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας στο χώρο του σχολείου. Με  βασικό θέμα την ανάγκη συνεργασίας Σχολείου-Οικογένειας προς όφελος των μαθητών/τριών μας υπήρξε εισήγηση από την προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας […]

από κάτω από: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας Σχολείου-Οικογένειας!

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

26/6/: Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών υπέρ των θυμάτων των βασανιστηρίων

26/6: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων