9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “LET΄S DO IT GREECE”

Απρ 20173

Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα!»

 

Είναι μια προσπάθεια μιας ομάδας πολιτών από την Εσθονία που ξεκίνησε το 2008 με στόχο να καθαρίσει ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα. Με την πάροδο του χρόνου η προσπάθεια αυτή ονομάστηκε “Let’s do it” και πήρε διεθνείς διαστάσεις, δημιουργώντας ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο ενεργών πολιτών.

Έτσι, το 2012 έγινε το πρώτο βήμα και στην Ελλάδα: Lets do it Greece!!!

Φέτος συνεχίζουμε  στη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός «ομορφότερου χάρτη», φτιαγμένου από μωσαϊκά προσώπων που θα παραπέμπουν σε ανάλογες προσπάθειες.

Οι μαθητές μας στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 31 Μαρτίου καθαρισμό της σχολικής αυλής και του γειτονικού οικοπέδου, όπως αρχικά είχαμε δηλώσει και συγκέντρωσαν απορρίμματα, τα οποία διαχωρίστηκαν σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα μέσα σε σακούλες, που μας είχαν αποσταλεί για τον σκοπό αυτό.

Η εμπειρία που αποκόμισαν πολύ εποικοδομητική για την ανάπτυξη της οικολογικής τους συνείδησης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!!!

 

DSCN1912 DSCN1916 DSCN1917


DSCN1920 DSCN1922 DSCN1924

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “LET΄S DO IT GREECE”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων